E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da polise saldırı: 2 şehit---

Diyarbakır'da polise saldırı: 2 şehit

Diyarbakır'da polise saldırı: 2 şehit
30 Ağustos 2015 - 14:10 borsagundem.com

Diyarbakır'da yapılan saldırı sonucu 2 polis şehit oldu

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçe merkezinde bugün saat 13.30 sıralarında yoldan geçen trafik polis otosuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan iki trafik polisi hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı,şehit oldu. 

Alınan bilgiye göre, merkez Kayapınar ilçesi Selahaddin Eyyubi Bulvarı mevkisinde trafik ekiplerini taşıyan polis aracına teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve özel bir hastanede tedavi altına alınan 2 polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polislerin kimlikleri

Öte yandan ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit olan polis memurlarının Ahmet Gılıç ve İlker Narin olduğu öğrenildi. 

Şehit Ahmet Gılıç'ın babaevinde yas var

Şehit polis memuru Ahmet Gılıç'ın Bergama ilçesindeki babaevine ateş düştü.

Karahıdırlı Mahallesi'nde yaşayan, eşi daha önce vefat eden Ümmühan Gılıç, oğlunun şehadet haberini alınca gözyaşlarına hakim olamadı. 

Şehidin ağabeyi Musa Gılıç, 38 yaşındaki kardeşini zorluklarla okuttuklarını belirterek, "Bir sene daha görevi vardı. Vatan sağ olsun" dedi.

Evli ve bir çocuk babası Gılıç'ın naaşının, Bergama ilçesinde ikindiye müteakip cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Felsefe30 Ağustos 2015 19:51

    Osmanlı'da Padişahlar iktidar için kendi çocuklarını boğdurtmuşlar.Kanla iktidara gelen kanla iktidardan gider.Çözüm felsefe,ilaç felsefe.Felsefeye Çağrı .

  • Marko paşa30 Ağustos 2015 19:33

    Şehit olmak istiyen leri şehit edin garibanin ekmek parası için girmiş ve vatan vazifesini yapan evlatları dokunmayın bak medyaya cikipta şehit olmak istiyoruz diyenleri lütfen bizde cenazelerne gidip ailesine nasıl bir duyguymus diye soralım

  • polis30 Ağustos 2015 16:06

    Kandil gidin ağabalarını Diyarbakır da asın bakın bakalım kaçta terörist kalıyor. Zor oyunu bozar

  • biri bana anlatsın30 Ağustos 2015 16:03

    Hükümet neden bunları şimdi engelleyemiyor. Anlamadigim şey şu simdi engelleyemiyorlar da tek başlarına gelirlerse ne degisecek nasıl engelleyecekler?

  • ender30 Ağustos 2015 15:06

    Bırakın işidi ya,,şunlara bakın.bizim esas düşmanımız işid değil,pkk.

  • Pargali ibo30 Ağustos 2015 15:02

    CB göre o mesleği secmeseydi şehit olmuyacakti zihniyete bak terörist lerle anlasma yap dolmabahce gibi önemli bir tarihte karşı karşıya otur donma bu mesleği secmeseydin ya oglun kizin korumazsiz dolaştırma bakalım pkk onları oldururse ne diyeceğiz başkanın çocuğu Olmasaydın öylemi diyecektik başkan

  • Şamil30 Ağustos 2015 14:58

    Komando kardeşime katılıyorum neden ABD PKK için elini taşın altına koymuyor da bizi deaş için kuruyor

  • k0mando30 Ağustos 2015 14:47

    ABD NİYE PKK YI VURMUYOR DİGER KUOLOSYON UÇAKLARI DAHİL BİZİM TERÖRİST İYİMİ YOKSA

  • Şamil30 Ağustos 2015 14:45

    Alçak kalleşler leşlerinizi kõpekler yesiin Şehit bizim vatan bizim Siz yularınızı tutana güvenmeye devam edin sonunuz gelmiyor