E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDört gazeteye soruşturma başlatıldı---

Dört gazeteye soruşturma başlatıldı

Dört gazeteye soruşturma başlatıldı
01 Nisan 2015 - 23:42 borsagundem.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör saldırısına ilişkin bugünkü yayınları nedeniyle soruşturma başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun,  savcı Kiraz'ın şehit edildiği terör saldırısına ilişkin bugün, Cumhuriyet, Posta  ve Hürriyet gazetelerinin bugünkü yayınları nedeniyle resen soruşturma başlattığı  öğrenildi. 

Gazetelerin bugünkü nüshalarında savcı Kiraz'ın rehin alındığı  fotoğraflar yayınlanarak terör örgütü DHKP-C'nin propagandası yapıldığı iddiasıyla, ''Terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçundan soruşturma  başlatıldığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 1234567....03 Nisan 2015 07:08

    Hakim savcı vatandasin, devletin değil hukumetin hakim savcıları

  • cem02 Nisan 2015 20:16

    Basın özgürlüğü adı altında Devletine ve milletine düşmanca yayın yapan bizim özde değil sözde basın gibi dünyada başka bir basın örneği yoktur

  • Dogan02 Nisan 2015 17:24

    Geçmişte Butun Yargısız infaz ve failini meçhulleri yapanların arkasında olan basın yayın be kalemişörleri şimdi hangi role soyunmuş olabilirler acaba?

  • ali02 Nisan 2015 14:54

    çok büyük ceza verilmesi lazım

  • göktuğ02 Nisan 2015 11:31

    Buğüne kadar terörüstlerle görüşülürken savcılar neredeydi.Yoksa bugüne kadar binlerce PKK ya verdiğimiz şehitler şehit değilmiydi

  • turan02 Nisan 2015 11:09

    En ufak bir şey demiş arkadaş da, pardon teröristler adalet sarayına girip savcıyı şehit ediyor ve öncesinde kafasına silah dayamış resimlerini propaganda için internete atıyor bizim bazı hain basınımız da mal bulmuş magribi gibi teröre destek olacak resimleri yayınlıyorlar sonra bunlara soruşturma açılınca bu yapılanlar en ufak şey mi demek oluyor çok merak ediyorum! Teröre ve teröriste terör eylemi ve terörist diyemeyen hainler utancağına o hainlere soruşturma açılınca mı suç oluyor!? Yazıklar olsun içimizdeki irlandalılara!

  • cihan02 Nisan 2015 11:00

    terör örgütlerinin propagandasını özgür habercilik diye milletin gözüne sokan gazeteler bu halkın gözünde teröristler kadar teröristtir! Her konuda avrupa amerikaya bakarlar bir de bu konuda baksınlar bakalım.. Bir almanya bir ingiltere basını protesto gösterilerinde bile hiç bir şekilde ülkelerini ve devletlerini haince yerin dibine sokmamışlardır.. Bu millet bunları görüyor 7 haziranda karşılığını alacaksınız!

  • Vatandaş02 Nisan 2015 10:30

    Bundan sonra en ufak birşeyde herkese soruşturma açılabilir artık. Oy vermeye devam edin emi.

  • ulaş02 Nisan 2015 10:09

    şaşırmışsınız siz