E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDurmuş Yılmaz'ın beyannameden haberi yok!---

Durmuş Yılmaz'ın beyannameden haberi yok!

Durmuş Yılmaz'ın beyannameden haberi yok!
03 Mayıs 2015 - 20:30 borsagundem.com

MHP milletvekili adayı Durmuş Yılmaz, MHP'nin seçim beyannamesini ilk kez gördüğünü söyledi

MHP'nin ekonomi konusundaki iddialı ismi olan ve bir dönem Merkez Bankası Başkanlığı yapan Durmuş Yılmaz, bugün MHP'nin seçim bildirgesi açıklanmadan önce NTV'de katıldığı canlı yayında, partisinin ekonomik vaadleri konusunda bilgisinin olmadığını itiraf etti.

Canlı yayında muhabirin "Hilal kart uygulaması, yoksullara belirli miktarda para verilmesi, burada bir hesap var mı, kaç kişiye, ne kadar verilecek" diye sordu. Muhabirin sorusuna cevap veremeyen Yılmaz, "İtiraf edeyim, seçim taahhütlerini, seçim bildirgesini bugün saat 11.15'te aldım, hızlıca okudum, bazı notlar aldım, bunun üzerinde çalışılması gerekiyor. Ben bu seçim bildirgesi hazırlanırken herhangi bir komisyona katılmadım" dedi.

MHP'nin ekonomi politikalarını belirlemesi beklenen Yılmaz'ın seçim vaadleri hakkında bilgi sahibi olmaması ise şaşırttı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan277204 Mayıs 2015 04:14

    At gözlüğü ile bakmaya devam edin.MHP erdoğanla uğraşacağına önce projeler üretmekle meşgul olsa daha kendisine iyilik yapmış olur

  • parmak03 Mayıs 2015 23:01

    Atıyorum, 1 temmuz 2015, Meclis'te çok önemli bir oylama var. MHP Grup Başkanvekilleri harıl harıl Durmuş Yılmaz'ı arıyor ve sonunda buluyor: "Durmuş bey, bugün oylamada 'hayır' diyeceksiniz aman ha..."

  • sahn03 Mayıs 2015 21:03

    saf anadolunun insanını uyutuyorlar.seçilirsen ancak tvye konuşursun.belkide 23 nisanda bahçeli koltuğunu verir. ondan gayrı birdaha sesini duyamayız.