E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEfkan Ala’dan bomba gibi HDP temennisi---

Efkan Ala’dan bomba gibi HDP temennisi

Efkan Ala’dan bomba gibi HDP temennisi
18 Nisan 2015 - 10:10 borsagundem.com

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, "Temmeni ederiz ki halk HDP'yi barajın altında bırakır" dedi.

İçişleri eski Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, CNN Türk'te Akif Beki’nin konuğu oldu.  Efkan Ala, Ağrı’da yaşanan olayları planladığına yönelik iddialara yanıt verdi. İddialar için ahlaksız bir uydurma nitelemesinde bulunan Ala, “İnsanlar kurgulayıp orada burada yazıyorlarsa ki bu ahlaksız bir uydurma. Beni tanıyanlar bilir. Olacak şey değil. Bu ne kadar sefilleştiğini gösteriyor provokasyonun. Külliyen yalan! Zaten ses kaydı falan da değil. Birisi oturup yazmış, o siteden de yayına vermişler. Bunun ele alınır, tutulur bir tarafı yok. Aklı başında olan bir beyin bunu gördüğü zaman tamamen uydurma olduğunu görür. Bunu yapmak zor da değil. Yazar, yayınlar internet sitesinde. Bunun benimle ilgisi yok. Haysiyetsizce ve ahlaksızca bir uydurma. Bu konuda avukatımız hemen ilgili yerlere başvurdu. İnşallah onu yazanı bulup çıkarırlar.

"TEMENNİ EDERİZ Kİ HALK HDP'Yİ BARAJIN ALTINDA BIRAKIR"

Programda Akif Beki'nin "Seçimde HDP'yi baraj altında bırakmak gibi bir planınız var mı?" şeklindeki sorusuna Ala, "Bizim öyle bir projemiz yok ama temmeni ederiz ki halk HDP'yi barajın altında bırakır. Bu da bizim siyasi temennimizdir. Sonuçta rakibiz. Onlar da bizim için aynı şeyi temmeni ediyordur" yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALLAHIM DUY BİZLERİ .18 Nisan 2015 21:04

    Maksus böyle söyleyerek milletin HDP ye oyvermelerini sağlamaktır biz sağ görürşlüler sizlere oy vererek birtarafınızı kaldırdık şimdiise bir sol parti olan CHP tisini vede ekibini destekleme kararını almış bulunduk bundan böyle geri dönüşümüz olmaz birde onları deneyeceğiz hiç değilse işlerini yaparken dahamı dürüst çalışırlar bunlarıda zamanlan göreceğiz. bu ülkeyi şimdiye kadar 40yıl kadar geri giderek baktığımda bu ülkeyi sadece hep sağ patiler yönetmeye çalışmışlar kimi zamanda sol partilerlen ortak olarak yürütmeye kalkışmışlar oda zaten yürümemiş yani buülkenin sırtındaki yükleri hep sağ partiler borçlar altında bırakarak gitmişler sadece kendilerini zengin etmişler ALLAH tan dilerim o zenginliğn içinde BOĞULURLAR en büyük arzumuz budur RABBİM.

  • h18 Nisan 2015 13:39

    Durum anlaşıldı.HDP barajı aşarsa tek parti iktidarı gidiyor galiba.

  • mali18 Nisan 2015 12:12

    HDP barajı aşamaz. Yüzde 8 lerde kalır.

  • Cem18 Nisan 2015 11:18

    Umarım HDP oylarına sahip çıkar, oy hırsızlığı olmaz

  • kemal Korkulu18 Nisan 2015 10:52

    Sizin 10 bin adet oyunuz olsa birini buna verir misiniz?