E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Fetih Şöleni'nde---

Erdoğan Fetih Şöleni'nde

Erdoğan Fetih Şöleni'nde
30 Mayıs 2015 - 20:21 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı’da vatandaşlara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 562. yıl dönümü kutlamalarının düzenlendiği Yenikapı’da vatandaşlara seslendi.İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

İstanbul, ey aziz İstanbul, seni  yürükten selamlıyorum İstanbul. Seni muhabbetle selamlıyorum eyyy şehirlerin adresi İstanbul. Seni bütün semtlerinle sokakların selamlıyorum. İstanbullu tüm kardeşlerimi selamlıyorum. Fethin 562. Yıldönümü mübarek olsun. Değerli kardeşlerim bugün fethin yıldönümünü farklı kutluyoruz. 
İstedik ki farklı bir kutlama olsun.  Bu şehri ezanla namazla buluşan Fatih Sultan Mehmet Han’dır. Bu şehri Müslümanlıkla buluşturan Fatih’in ordusudur. Biz Fatih Sultan Han’dan razıyız yarabbi. O aziz şehitlerden sen de razı ol yarabbi. O güzel ordudan sen de razı ol Allah’ım. Köhne bir devri medeniyetle buluşturan Sultan Fatih’ten sen de razı ol yarabbi. İstanbul’un her karışı sadece şehit kanları ile değil bedenleri ile doludur. Rumeli Hisarın’dan Akhisar’a kadar tüm yollar şehir bedenlerini misafir ediyor. Koca Mustafa Paşa, Davut Paşa, Kuzguncuk, Bebek ve pek çok semt ismi fethin kahramanlarının ismidir.



Fatih’in ve sancağımız yere düşmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz Zulüm 1453’te başladı diyen hainlere göz yummayacağız. İstanbul’u kutsal emanetler başında kesintisiz Kuran okunan bir şehir olmaktan çıkarmaya çalışanlara imkan tanımayacağız. Fetih ışığını söndürmek isteyenlere meydanı bırakmayacağız.
 
Amerika'da bir New York Times diye bir paçavra var. Geçtiğimiz günlerde bizimle ilgili bir yazı yayınladı. Neymiş Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar varmış. Bu gazete 1896 yılında da Sultan Abdülhamid için aynı şeyleri yazıyordu. Bu arada gazetenin sahibi hep aynı aile hiç çizgisi değişmedi. Bu gazete Ermeni lobisiyle yakın, şimdilerde Pensilvanya ile de sıkı ilişkiler içinde. Tabi Davos'tan başlayan Mavİ Marmara'ya asıl karın ağrılarını biliyoruz. Boşuna Pensilvanya'daki kuklanız üzerinden mezar sizi bekliyor mesajları göndermeyin. Buradan onlara sesleniyorum, bizi asla ilk kıblemizden vazgeçiremeyeceksiniz. Biz şehitlerimizin emanetinden vazgeçmeyiz.



Bizim yattığımı toprak belli. Vatanımızın üzerinde kimse operasyon düşünmesin, karşılarında milletimizi, ordumuzu, emniyet güçlerimizi bulurlar.
Bunlar aydın değil bunlar karanlık. Bayrağımıza karşı bayrak çıkaranların yanında  yer alanlara ben aydın diyemem. Onun için biz yerimizi çok iyi belirledik. Milletimiz böyle durumlar için ne der biliyor musunuz? Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcı çalar. KPSS sorularını çaldılar, Suriye’deki kardeşlerimize gönderdiğimiz yardımların önünü kesip hayatlarını çaldılar. Bayır bucak Türkmenlerine gönderilen yardımlara iftira attılar. Cezalarını çekecekler.

İnşallah 2053’te tüm insanlığın faydasına kutlu bir medeniyetin açılışa şahitlik edecektir. 2053 hayallerimizi gerçekleştirecek olan sizlersiniz. Fatih İstanbul’a fethettiğinde 21 yaşındaydı. Ordusunu bizzat kumanda etmiştir. O fethi kendisini iyi yetiştirmiş kumandan gerçekleştirmişti. Sizler de kendinizi çok iyi yetiştirmek zorundasınız. Ecdadımız Fatih İstanbul’u fethetmeden Rumeli Hisarını inşa etmiştir. Biz de havalimanı ile metroları ile köprüleriyle 2053 ila hazırlık yapıyoruz.
2023 hedeflerimizde 2053’ün temelini attık-. Sizlerden her birinizin kendi Fatih gibi yetiştirmesini bekliyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ ERGÜL'E31 Mayıs 2015 17:55

    sayın ali bey siz önce milyonlarca kişinin haklarını yiyenlere ve yedirenlere bakın hemen de bir örnek vereyim parlementoda kendilerine göre yasa çıkarıp orda okuyan binlerce öğrenciyi mağdur eden ve yerine refaransla sınavsız alım yapan kimler sizler önce bu garip bu fakir çocuklarının yarın ahirette hesabını nasıl vereceksiniz onu düşünün

  • doğa31 Mayıs 2015 02:00

    acaba bu sölenlerin törenlerin maliyeti ne kadar tutuyor

  • Byk31 Mayıs 2015 00:53

    Hamaset ve ütopik bir Dünyada yaşayanlar.

  • Byk31 Mayıs 2015 00:39

    KPSS sorularının çalındığını Cemaatle arası açılınca mı anlamış.

  • halis mulis31 Mayıs 2015 00:06

    ne yaparlarsa yapsınlar türkiyenin istikametini bozamayacaklar huzur, güven istikrar korunacak bizim halkımız koalisyonları çooooooook acısını çekti

  • Vatandaş30 Mayıs 2015 22:49

    ali akıllı ol ali...

  • ali30 Mayıs 2015 22:26

    Turkiye tarihi Gazi Mustafa Kemalden sonra en yiğit devletadamı olarak düzeltiyorum saygılarmla

  • ali30 Mayıs 2015 21:57

    Türkiye tarihi Gazi Mustafa Kemal den en yiğit devlet adamını tanıdı durmak yok yola devam Kıskanan lkar çatlasın Öyle tehtitkar konuşup halkı cahil yerine koyan omeshebi genişler de sandıkta neyi alacaklar görecez

  • Ali Ergül30 Mayıs 2015 21:34

    Paralel'e tek sözüm var hadi diyelim Haklısınız. Bu kul yediğiniz kul Hakları'nın nasıl hesabını vereceksiniz. Fethullah hocanız caiz mi verdi.

  • Ali Ergül30 Mayıs 2015 21:25

    Aydın Doğan ve Paralel medya yine algı yapmış. CHP İzmir mitingi bu şölenin 10/1 değil ama Meksika pezosu ile çalışan bu medya yayınınsA baksan. Utanmaz ikili.

  • Vatandaş30 Mayıs 2015 21:01

    Kimin ceza çekeceğini Allah bilir...Yakındır..

  • hadi be ordan30 Mayıs 2015 21:00

    din tüccarından başka birşey değilsiniz. islamın içini boşaltıp faziletsiz bir dini islam diye inananlara yutturmaya çalışıyorsunuz.