E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kılıçdaroğlu muhatabım değil---

Erdoğan: Kılıçdaroğlu muhatabım değil

Erdoğan: Kılıçdaroğlu muhatabım değil
24 Mayıs 2015 - 19:48 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun muhatabı olmadığını söyledi.

Erdoğan, seçimlerde rehavet var dediğinde Kılıçdaroğlu'nun, ‘Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle' dediğini belirterek, "Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü?” şeklinde konuştu.  

Topçu Meydanında Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin temel atma ve Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan tesis ve projelerin ortak açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada, 278 ayrı eserin açılışını yaptıklarını ifade ederek, “Birliğimizi, beraberliğimizi daimi kılsın, 1 katrilyon 811 trilyon lira olan 278 eserin açılışını yapıyorum. TOKİ 803 konutun ve sosyal tesislerin inşasını tamamladı. Biz diğerleri gibi, ana muhalefetin başındaki zat gibi hep -cek -cak demiyoruz. Bana 4 yıl verin işsizliği bitireceğim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Seçimlerde rehavet var dediğimde Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle dedi' diyor. Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü? Ben her temel atma törenine katılmam biliyorsunuz. bugün bir istisna yaşıyoruz. Şehir hastaneleri benim sevdamdır. Şanlıurfa'ya bir şehir hastanesi kuruyoruz. Bugün Şanlıurfa şehir hastanesinin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. 12 yıl Başbakan olarak millete hizmet ettim. Bu hizmetleri anlatmak benim hakkım. Biz şu ilkeyle çalıştık, 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır'. Eski Türkiye'de Şanlıurfa Havalimanı yoktu. Eski Türkiye'de bu güzelim yollar yoktu. Tabii burada bugün sizlerle Cumhurbaşkanınız olarak dertleşmek istiyorum. Ben sizin kardeşinizim, hizmetkarınızım, asla efendiniz değilim” diye konuştu.

PARÇALAMAK İSTEYENE PRİM VERMEYECEĞİZ
Paralel devletmiş, nereden çıktı bu? İşte  Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'ne girdi. Burada tek devlet var ve Pensilvanya şu  anda adeta kaçakların yeri oldu. Bakıyorlar ki 'yakalayıp alacaklar bizi', hemen  Amerika'ya, Pensilvanya'ya hareket ediyorlar. Bu mücadele sürecek. Bu can, bu  tende oldukça, bu mücadele sürecek. Bu milleti bölenlere, ümmeti parçalamak  isteyenlere prim vermeyeceğiz."
 
VAN'DA MUSLUKTAN KAN AKITTILAR
Biz dağları, ovaları aşarak, dağları delerek  Şanlıurfa'yı suya kavuşturuyoruz. Birileri ise maalesef Van'da musluklardan kan  akıtıyor. İşte bölücü terör örgütünün arkasında olduğu belediye bu, parti bu.  Musluktan kan akar mı? İşte ülkeyi bunlar böldü. Bunlar bu ülkeyi ayrımcılığa  tabi tuttu. Kürt dediler, Arap dediler. Meydana çıkıyorlar, 'biz bölücü değiliz'.  Ne bölücü değilsin? Bölücünün ta kendisisin."
 
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ARKASINDA OLDUĞU ZİHNİYET...
Biz yaşatmak için mücadele ediyoruz ama ne  yazık ki terör örgütünün arkasında olduğu zihniyet hala kanın, canın, tehdidin,  tedhişin peşinde. Üstelik bunun adına da 'siyaset' diyorlar. Bu nasıl siyasettir  Allah aşkına? Siyaset, terör örgütünün silahlarının gölgesinden çıkamamak mıdır?  Siyaset, 6-8 Ekim olaylarında insanları sokağa döküp, 50 kişinin ölümüne yol  açmak mıdır? Siyaset, daha dün Çağlayan Adliyesi'nde savcımızı şehit etmiş, canlı  bombalarıyla milletimizi tehdit eden örgütle kol kola girmek midir? Siyaset, tek  amacı bu ülkeye ve millete düşmanlık olan, Ermeni lobileriyle işbirliği içinde  olmak mıdır?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SERT DELİ KANLI.24 Mayıs 2015 23:59

    Traflı tarafsız herkesi kaybettin erdoğan yaptığın hareketlerlen ve aynı zamandada kendi partin olan AKP yede zarar verdin ama bunların acılarını sandıkta beraber çekeceksiniz.sizleri buralara getiren millete hep kazık attınız sadece etrafınızdaki yağcıları çıkarcıları gördünüz sizler kör olmuşsunuz gerçekleride göremediniz şimdi o çevrenizdeki çıkarcılara danışarak ne hale geldiğinizide 7 haziran seçimlerinden sonra göreceksiniz.ve yaptığın hataları kendin anlayacaksın ama geç kalmış olacaksın.zaten kendin demedinmki ben bana söyleyenlere inandım bunu TV yonlar başında kendi ağzınlan söyledin ve büyük bir açığınıda vermiş oldun seni kimler kandırdı kimlerin lafına bakarak bu işlere kalkıştın bunların cevabını bile veremedin çünki her söylediğin yalandan ibarettir.bazen kendi yalanlarına bile kendin inanıyorsun.ama bu millet seni çözdü artık yalanlarına kimse inanmıyor.bun u üzerine diyelim veleddallin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

  • SERT DELİ KANLILAR.24 Mayıs 2015 23:52

    Bende sert açıklamlarımı sandıkta YA PA CA ĞIM.

  • taraf ayak takımı24 Mayıs 2015 21:11

    taraf olanlar ayak takımı

  • taraf24 Mayıs 2015 20:49

    cumhurumusun dediği gibi taraf olmayan bertaraf olurr.. hdp.chp.mhp. türk milletinin tarafı hiç olmadılar ve olamadılar bertaraf olacaklar türk milleti hizmeti kendine değer verenleri sececektir

  • Doğulu24 Mayıs 2015 20:29

    Cumhurbaşkanının ne kadar inandırıcı olduğu 8 Haziranda belli olacak.

  • urfa24 Mayıs 2015 20:10

    eskiden urfa türkmen kültürünün olduğu nezih bir peygamberler şehriydi. dışardan göç ala ala cahil it kopuk mekanı oldu.