E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Davutoğlu için bomba iddia---

Erdoğan ve Davutoğlu için bomba iddia

Erdoğan ve Davutoğlu için bomba iddia
25 Nisan 2015 - 16:08 borsagundem.com

MHP'li Meral Akşener, 2015 genel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

7 Haziran seçimlerinin yaklaşmasıyla siyasi partilerin önde gelen isimlerinden kritik tahminler ve seçim iddiaları art arda sıralanıyor. MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, CNN Türk'te katıldığı bir programda, AK Parti hakkında da çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

"ERDOĞAN, DAVUTOĞLU VE EKİBİNDEN MEMNUN DEĞİL"

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, "Erdoğan, Davutoğlu ve ekibinden memnun değil. Bu noktada da sahaya inmenin yollarını arıyor." dedi.

Akşener, ayrıca, yaklaşan genel seçimler öncesi MHP'nin oylarını yükselttiğini savundu. 

"SAHAYA İNMENİN YOLLARINI ARIYOR" 

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'nin gücünü kaybetmeye başladığını savunan Akşener, "Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasının ardından AK Parti'nin bir kafa karışıklığı içine girdiğini gözlemledim. Güç kaybetmeye başladılar. Türkiye'de anketlere en çok güvenen isimlerden biri olan Sayın Erdoğan, başkanlık sistemine geçilmeyeceğini bilir. Erdoğan'ın başkanlık sistemini tartışma konusu yapma nedeni, sahaya girip oy istemek için gerekçe oluşturmak içindir. Erdoğan, Davutoğlu ve ekibinden memnun değil. Bu noktada da sahaya inmenin yollarını arıyor." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır26 Nisan 2015 16:04

    Ne bu dünya ne obur dünya başlıklı vatandaş, sen ne eskısın nede yeni şüphesiz kafan karışmış frekansın karışmış

  • doğa26 Nisan 2015 01:01

    biz hiçbirinden memnun değiliz

  • çakır25 Nisan 2015 21:47

    Meclisimizin en çok ter döken millet vekilleri belli yıne hükümet dıyecek azziz milletimiz kayıtsız şartsız millet ne derse o konuşulanları kaideye almıyorum çunki diğer partileride gördük ilçemde oy verdim yaşadığım tecrübe yeterli

  • NE BUDÜNYA NEDE ÖBÜR DÜNYA.25 Nisan 2015 21:40

    "Bir akp li olarak sayın erdoğanın devri kapanmıştır bizler kimleri sandıklara gömdükte bunlarımı şimdi gömmeyeceğiz tabi erdoğanda biliyor akp birdaha iktidara gelemiyecek ama yapılanların cezalarınıda gelen hükümetten bir vatandaş olarak verilmesini istiyoruz tamam ülkede yapılan işler var bunuda kabul ediyoruz ama erdoğanın son seçimlerden sonra yaptığı hatalar çok ama çok fazla oldu önce milletin üzerine tomaları gazları sıktırdı işte buradanda milletin öfkesini vede kinini aldı baştada ben olmak üzere bizler doğrulardan yanayız sayın kılıçtaroğlu emeklilere iki dini bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğim diyor ve bunlarda inanmıyor senin yaptırdığın SARAY,dan günlük yada aylık yapılan harcamaların herzaman gazetelerin baş sayfalarında bir ayda katrilyonlarca paralar harcıyorsunuz kendinize gelince ama biris çıkıpta bunların musluklarını iktidar olduğumda keseceğim dediğinde paçalarınız tutuşmaya başladı ha birde ÖRTÜLÜ ÖDENEK,ten erdoğan vede hanımına ayrılan paralar bir katrilyon bizbu ülkenin vatandaşları olarak sizlere hakkımızı HARAM EDİYORUZ sizlerin evlatları huzur içinde bolluk bereket içinde yaşayacaklar bizlerin çocukları hep kriz içinde borçluluklan uğraşarakmı yaşayacaklar bumu sizlerin gelecek vaad ettiği bir ülke neden ailenin vede evlatlarının mal varlıklarını açıklamıyorsun oğlun gemicikler seferi kurdu damadın gemicikler seferi kurdu peki sorarım sizlere madem bukadar para kaznıyorlar peki bu ülkeye nekadar vergi ödedilerde bukadar mal sahibi oldular sizler bu milleti keriz yerine koyarsanız daha başınıza çok şeyler gelecektir bizler eski partilerimizi sandığa gömdük ve ondan sonra sizleri destekleyerek buralara getirdik ama şimdi ise sandığa gömülme sıranız gelmiştir bunda seçimlerde göreceğiz.bir akp li olarak demekki bizler müslüman diye bildiklerimiz ve bizlerin seçtikleri insanlar bizlre bunları yapıyorlarsa böyle ülke olmaz olsun derim kıyamet günü ALLAH huzurunda hesaplaşmak üzere

  • KARTALY32325 Nisan 2015 21:34

    BÖLÜÇÜLÜK YAPAN VE BİZDEN OLMAYANA İŞ YOK DİYEN AKP NİN İLÇE TEŞKİLATININ ACILIŞINDA KONUŞAN MİLLET VEKİLİ .YAZIKLAR OLSUN.

  • KARTALY32325 Nisan 2015 20:11

    BU ÜLKENİN 77 MİLYON VATANDAŞI VAR..BÖLÜÇÜLÜK YAPANA BİZDEN OLMAYANA İŞ YOK DİYECEK KADAR KENDİNİ PAŞA YADA PADİŞAH SANAN ZİHNİYETE YAZIKLAR OLSUN......

  • KARTALY32325 Nisan 2015 19:53

    SENİN GÜZELLİĞİN ÖNCE KENDİNE SONRASINDA YAKININDAKİLERİNE NE SENDEN BU ÜLKEYE HAYIR GELİR NEDEN SENİN YAPILAŞMANDAN.....BOŞ İŞLER DOSTLAR

  • erdogan korkma bu millet senin yolunda25 Nisan 2015 19:06

    erdogan, bir cumhurbaskani olarak taraf tuttugunu cok belli etmemeli. biz zaten erdogan sevdalisi olarak yine ak partili milletvekilleri adaylarina oy verecegiz!!!!

  • fafa25 Nisan 2015 18:45

    MHP'nin iktidar olmasının önündeki en büyük engeli de bilin bakalım.

  • yatırımcı25 Nisan 2015 17:24

    güzel bir konuya değinmiş katılıyorum.