E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Davutoğlu programını iptal etti!---

Erdoğan ve Davutoğlu programını iptal etti!

Erdoğan ve Davutoğlu programını iptal etti!
03 Eylül 2015 - 13:49 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Mardin'de PKK saldırısı sonucu 4 polisin şehit olması nedeniyle bugünkü Konya programını iptal etti

Mardin Dargeçit'te yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayın patlatıldı. Yaşanan olayda Dargeçit İlçe Emniyet Amiri ve 3 polis şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin'de 4 polisimizin şehit olması nedeniyle Konya programını iptal etti. Erdoğan ve Davutoğlu Türkiye - Letonya maçı için Konya'ya gidecekti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’in Dargeçit ilçesinde yola döşenen mayının patlatılması sonucu, 4 polisimizin şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’e birer telgraf göndermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız telgrafında, menfur saldırının kendisini derinden üzdüğünü belirterek, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz etmiş; ailelerine, milletimize ve Türk Polis Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali03 Eylül 2015 14:20

    Yine haince tuzak. Yine vatan için şehit düşen güvenlik görevlilerimiz. Bu devlet bu hainlerden mutlaka hesabını soracaktır. Ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun.

  • mani-dark!03 Eylül 2015 14:19

    Utanma ve utanma...Bizler çözüm eroini ile uyuşturulurken PKK mevzi kazıp doçkaları yerleştirdi,pusuları hazırladı,gerilla eğitimi aldı.Bizlerde PKK ile mücadele edne askerlerimiz hapseip milleti din tüccarlığı ile uyuttuk.