E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Putin aynı toplantıda olacak---

Erdoğan ve Putin aynı toplantıda olacak

Erdoğan ve Putin aynı toplantıda olacak
30 Kasım 2015 - 08:18 borsagundem.com

Paris’te bugün yapılacak BM İklim Değişikliği Zirvesi’nde tüm dikkatler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Putin’de olacak

BM İklim Değişiklik Zirvesi bugün Pariste yapılacak. Bu süreçte gözler ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’de olacak. Sınır ihlali nedeniyle Rus uçağının düşürülmesi olayının zirveye damgasını vurması beklenirken, diplomatik kaynaklar iki liderin bir araya gelmesinin beklendiğini ifade ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün, “Rusya’ya diyoruz ki ‘gelin bu meseleyi de aramızda kendi sınırları içinde konuşalım ve çözüme kavuşturalım. Konuyu tüm ilişkilerimizin zarar göreceği bir boyuta vardırıp, kimseyi de sevindirmeyelim” açıklamasını yapmıştı. Erdoğan, “Rusya, Türkiye için önemli olduğu kadar, unutmayalım Türkiye de Rusya için o denli önemli bir ülkedir. Her iki ülkenin, diğerini gözden çıkarma lüksü yoktur” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekselans00630 Kasım 2015 08:44

    Turkiye gucunu bu adamla farkına vardı... kırın artık kabuklarınızı...o kadar karamsar ezık olmayın....haksızlıgın karsısında ezık sıyasetle iş yapılmaz...rusya kım yaaa. bizden 1 duserse onlardan 10 dusurmeyı bılırız....