E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan yine Hürriyet'e yüklendi---

Erdoğan yine Hürriyet'e yüklendi

Erdoğan yine Hürriyet'e yüklendi
29 Mayıs 2015 - 12:47 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Katılım Bankası’nın açılış töreninde Hürriyet Gazetesi'ne yüklendi

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Katılım Bankası’nın açılış törenine katıldı.Törende konuşma yapan Erdoğan, özetle şunları söyledi: Eski Türkiye artıklarının saldırılarına rağmen Ziraat Bankamız millete hizmet yolunda kararlılıkla yürüyor. Bugün bizi Mursi'nin akıbetiyle tehdit eden gazete, geçen yıl da Ziraat Bankası New York Şubesi'ni itibarsız hale getirmeye çalışıyordu.Olağan, mutat bir denetimi 'Amerika'dan Ziraat Bankası'na büyük darbe' manşetleriyle ve adeta sevinçle verdiler. Gafleti tembihle, cehaleti talimle çözebilirsiniz ancak ihanetin ilacı yoktur.İstanbul'un finans merkezi olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Londra, faizsiz bankacılığın önemli bir merkezi konumunda. Neden Londra olsun da İstanbul olmasın?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali29 Mayıs 2015 22:52

    Sanayi devlete millet kumpaskurmadan işyapacak bileğinin hakkıyla çalışacak iş adamlarınınönü açmakla olur eski devlet soyucularının ve KİD denen kurul7şların iş bitmişti geri dönüş yok

  • en29 Mayıs 2015 13:04

    en kolay, en kırılgan işlerle uğraşıyoruz. ne zaman üreteceksiniz ? sanayi nerde ?