E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan azınlık hükümeti açıklaması---

Erdoğan'dan azınlık hükümeti açıklaması

Erdoğan'dan azınlık hükümeti açıklaması
30 Haziran 2015 - 22:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bir azınlık hükümetinin Türkiye'nin sorunlarına çare olamayacağı kanaatindeyim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski milletvekilleriyle bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Millete hizmet yolunca emeklilik ya da atıl kalmayı kabul etmiyorum. Türkiye 7 Haziran seçimleriyle birlikte yeni bir döneme girdi. 3 Kasım 2002 seçimlerinin ardından başlayan tek parti iktidarları dönemi 7 Haziran'da sona erdi. Her seçim gibi bu seçim de milletimizin takdir ettiği şekilde neticelendi. Bize düşen bu takdire saygı göstermek ve ortaya çıkan fotoğrafa uygun şekilde yolumuza devam etmektir. 

Bir azınlık hükümetinin Türkiye'nin sorunlarına çare olamayacağı kanaatindeyim. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali30 Haziran 2015 23:38

    yanibasimzda yunanistan batmış....komsu ulkeler savaş halinde virabe olmuş.....Ülkemiz ise dindik ayakta......bir düşünün kimler sayesinde....rahatlik batmasin.

  • sekyt30 Haziran 2015 23:09

    ımf ile beraber temeli belirli bir ekonomi oluşturuldu, akp olmasa da bu çarpık düzen ilerler kimsenin şüphesi olmasın. Ortada bir başarı yok zaten her değerimiz satılmış ha bu rezilliğe başarı diyorsanız bu başarı akp nin değil imf nin başarısıdır

  • Sade vatandaş30 Haziran 2015 22:58

    Amaç sadece kendi gelecekleri başka kimseleri gözleri görmüyor açlığa sefalete itilen halk zamları altında ezilen halk bu iktidar tek derdi hazineyi kaybetmemek başka bir düşüncesi yok bu yüzden koalisyon hükümeti kurulup eski Türkiyeyi tamir etmek yoksa iyice fakirlesip bir dilim ekmeğe muhtaç edecek bunlar kendileri milyarlarca paraları Fuzuli harcamaktan çekinmeyen bir zihniyet amaçları hizmet değil kendi gelecekleri

  • siz de olmadınız30 Haziran 2015 22:33

    12 yıldır başta olan tek güçlü bir hükümet de çare olamadı. vergiler ağır, milli değerler satıldı, sanayi, tarım gelişmedi.

  • seçime gidilsin ve adam gibi oy verils...30 Haziran 2015 22:31

    birileri gördü ki, ak parti yoksa hükümette yok!!!! ak partiyi olmasın demekle iş bitmiyor, yerine geçecek partide bulmak gerekiyormuş.

  • exper30 Haziran 2015 22:22

    2 yıl el kaldırıp indirerek emekli olanlar, aldıkları emekli maaşının helal olduğunu düşünüyorlar mı acaba?

  • ALİ KUNDİLLİ30 Haziran 2015 22:19

    OLUR-OLUR.....MİLLETİN İRADESİNE SAYGILI OLUNMALI...BİZ MİLLET OLARAK BÖYLE İSTİYORUZ....İSTİYORUZ Kİ BU ÜLKEDEKİ HER KKESİM TEMSİL EDİLSİN, DEVLET KİMSENİN ÇİFTLİĞİ OLMASIN...nokta