E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Mercedes tepkisi---

Erdoğan'dan Mercedes tepkisi

Erdoğan'dan Mercedes tepkisi
22 Mayıs 2015 - 21:49 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, makam aracı polemiğine ilişkin "Bunların çocuklarının altında Porsche'ler var, onlarla geziyorlar" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde halka hitap etti.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e araç tahsis ettiklerini söyleyen Erdoğan, tartışmalara ilişkin "Ben de Diyanet İşleri Başkanı'nı dün sabah aradım. Dedim ki; Cumhurbaşkanlığı makamındaki zırhlı Mercedes'lerden bir tanesini makamınıza tahsis etmek istiyorum. Tahsisi yaptım. Diyanet İşleri Başkanlığı makamı böyle oyuncak mı? Altındaki bir tane lafta bir Mercedes'i, zırhlı falan olmayan, değeri 320 bin lira... Bunların çocuklarının altında Porsche'ler var, onlarla geziyorlar" dedi.

Erdoğan, yurtdışındaki Türk vatandaşlarına seslenerek, "Bugüne kadar oylarını kullanmayan kardeşlerimiz varsa gitsinler, başkonsolosluklarda veya gümrük kapılarında oylarını kullansınlar. Türkiye'nin geleceğinde onlar da oylarıyla söz sahibi olsunlar. Türkiye'nin özgürlükler noktasında, haklar noktasında, demokrasi mücadelesinde, Çözüm Süreci'nde, terör örgütüne karşı kararlı duruşlarını sergilesinler" dedi. 
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Bir kardeş bir kardeşine nasıl sahip çıkarsa siz de bizi öyle sahip çıktınız. 1 katrilyon 658 trilyonluk 69 ayrı eserin açılışını yapıyoruz. Bolu tünelini patates deposu yapalım diyenler oldu. Kahramanmaraş'taki 3 tüneli 100 trilyon liraya mal ettik. Türkiye tarihinde görmediği yatırımlarla buluşturduk hiçbir ayrım yapmadık. 

Bugüne kadar oylarını kullanmayan kardeşlerimiz varsa gitsinler, başkonsolosluklarda veya gümrük kapılarında oylarını kullansınlar. Türkiye'nin geleceğinde onlar da oylarıyla söz sahibi olsunlar. Türkiye'nin özgürlükler noktasında, haklar noktasında, demokrasi mücadelesinde, Çözüm Süreci'nde, terör örgütüne karşı kararlı duruşlarını sergilesinler. Gurbetçilerimiz bulundukları yerde oyunu kullandılar şu ana kadar 500 bin vatandaşımız oy kullandı.  

"BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ"
Bu seçim çok önemli. Hayati bir karar vereceğiz ya eski Türkiye diyeceğiz ya da yeni Türkiye diyeceğiz. 
Paralelcilerle terör örgütü canciğer kuzu sarması oldu.

BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI
Benim kızlarım ülkemde üniversiteye gidemedi çünkü başlarını açmadılar. 60 bin olan imam hatiplilerin sayısı 1 milyon oldu. Başörtülüler bütün okullara rahatça gidebiliyorlar.

Bu Pensilvanya'daki zat buna çanak tutanlardan. Artık o günler geride kaldı.

Milletin barışı ve refahu için bir araya gelemeyen partiler yeni Türkiye olunca bir araya geldiler. Asgari ücret açık artırmaya çıkardılar, millete karşı dürüst ve samimi olmalısınız. 

"OTURDUĞUM TAKDİRDE SİZE İHANET EDERDİM"
Mısır'da yüzde 52 halkının oyunu almış Mursi'ye idam cezası verenleri affedebilir miyiz? Tayyip Erdoğan'ın indinde Mısır'ın Cumhurbaşkanı Mursi'dir. Sisi bir darbecidir.  Amerika'ya davet edildiğimde Sisi ile aynı masaya oturmadım. Oturduğum takdirde size ihanet ederdim. Bunsan sonra da asla. Esma yavrumuzu şehit eden bu darbecilerle bir arada olamam. Mursi ve arkadaşlarının idam edileceğini inanmıyorum ama vicdanım sızlıyor, dünya suskun kalıyor. 

PARALEL YAPI
Ey paralel çete artık milli siyaset belgesine girdin, inlerine gireceğiz dedik girdik. 

TARAFSIZLIK TARTIŞMASI
Cumhurbaşkanı meydanlara çıkmasın istiyorlar, ben cumhurun başkanıyım, beni buraya getiren sizlersiniz. Ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar milletimizle birlikte meydanlarda rabiamızı haykırmaya devam edeceğim. 

"MERCEDES'İN DEĞERİ 320 BİN LİRA, KAYNAK OYMUŞ"
Bu eski Türkiye koalisyonunun hiç mi projesi yok, elbette var. Ne diyor; Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracağız. Ne diyor; zorunlu din dersini kaldıracağız. Diyanet İşleri Başkanlığı'yla ilgili çok ağır ifadeler kullanıyor. Çok ilginç. Tuttular, kaynak sorusuna cevap verdiler. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın altındaki Mercedes. Mercedes'in değeri 320 bin lira, ve kaynak oymuş. Ben de Diyanet İşleri Başkanı'nı dün sabah aradım. Dedim ki; Cumhurbaşkanlığı makamındaki zırhlı Mercedes'lerden bir tanesini makamınıza tahsis etmek istiyorum. Tahsisi yaptım. Diyanet İşleri Başkanlığı makamı böyle oyuncak mı? Altındaki bir tane lafta bir Mercedes'i, zırhlı falan olmayan, değeri 320 bin lira... Bunların çocuklarının altında Porsche'ler var, onlarla geziyorlar. Ne yazık ki benim dindar Kürt kardeşlerim bunların karşısında duruşunu sergilemedi. İnanıyorum ki 7 Haziran'da gereken cevabı verecektir. 

"BİZ BUGÜNLERE MANŞETLERLE ÇARPIŞA ÇARPIŞA GELDİK"
Bu ülkede siyaset ve toplum mühendisliği ile hükümetlerin kurulduğu, yıkıldığı dönemleri geri getiremeyecekler. Biz bugünlere manşetlerle çarpışa çarpışa geldik. 40 yıllık siyasi hayatımda birçok kez itibar suikastına uğradım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)