E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan personeline iftar---

Erdoğan'dan personeline iftar

Erdoğan'dan personeline iftar
02 Temmuz 2015 - 06:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çalışan personellerle iftarda bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çalışan personellerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın bahçesinde düzenlenen iftar programı, basına kapalı olarak gerçekleşti. 

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Erdoğan, “Sizleri, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, mübarek Ramazan-ı Şerif'in böyle anlamlı bir iftar sofrasında en kalbi duygularla selamlıyorum. Nezaketinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere bu anlamlı iftar sofrasında, şahsım, eşim adına, tüm yönetici arkadaşlarım adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizi nasıl Ramazan-ı Şerif'e kavuşturduysa, aynı şekilde Ramazan Bayramı’na da bizleri kavuştursun. Ailelerinizle, çocuklarınızla birlikte sizlere mutluluklar diliyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM02 Temmuz 2015 21:41

    VERDİĞİN İFTARIN PARASINI KENDİ CEBİNDEN ÖDE .BENİM VERGİLERİMDEN DEĞİL HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

  • Yzo02 Temmuz 2015 13:39

    RTE ramazanı ve iftarı da AKP lileştirdi.

  • erol02 Temmuz 2015 13:07

    Umarım yediklerinde yetim hakkı yoktur!!!

  • bozkurt02 Temmuz 2015 12:24

    İftarın zenginlere verildiği dinimize aykırı,bunuda kendini müslüman sayan erdoğan yapmakta.ne tuhaf değilmi. Bel bağladığımız bahçelide bunlara destek olmakta.ne garip dünyada kaldık yarappi.

  • Hesap ci mistik602 Temmuz 2015 12:15

    Faturasi sanırım 5000 lirayı geçmez menüde üzüm hosafi ve kuru ekmek vardır geçen hocalara verdiği yemegin toplami 3000 lira imiş yiyin bu dünya sizin dünyanız babanız mali gibi kendi kazancınız gibi yiyin vatandaş aç ama gururlu ALLAH gözünüzü ve nefsinizi doyursun ne deyeyim bir gün hesap soran olur

  • fafa02 Temmuz 2015 09:52

    Bu kadar insan ne iş yapar acaba? Bankamatik memurları da varmı acep?