E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski bakanın aracı yandı---

Eski bakanın aracı yandı

Eski bakanın aracı yandı
29 Ağustos 2015 - 17:34 borsagundem.com

Eski Bakan Çavuşoğlu’nun makam aracı alev aldı

Antalya’da çeşitli temaslarda bulunan Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun makam otomobili, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeyken motor bölümünden alev aldı.
 
Mevlüt Çavuşoğlu araçtan inerken, korumaları ve şoförü yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. 

Çavuşoğlu, Finike Belediye Başkanı Ak Partili Kaan Osman Sarıoğlu’nun oğlu Hasan Emir’in sünnet törenine katılmak üzere kendisini takip eden koruma aracıyla olay yerinden ayrıldı. Korumalar ise alevleri yangın söndürme tüpüyle söndürdü.  

Eski bakan Çavuşoğlu, önemli bir durum olmadığını, motorun alt kısmına giren bir naylon parçasının motorun sıcaklığıyla eridiğini belirtti. 

Çavuşoğlu, arkadan kendilerini takip eden koruma aracındakilerin durumu fark ettiğini, bunun üzerine koruma aracıyla yollarına devam ettiğini söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever29 Ağustos 2015 19:31

    suphesiz ki herseyin uzerinde Allah,in hesabi vardir Kul hakki yiyenin birgun gelir ayagina dolasir

  • Vatansever29 Ağustos 2015 19:30

    Geri kalmis ulkenin uyanik insanlari,1 eski bakan haaala devletin aracini kullaniyor,2,devletin araciyla kendi ozel islerine harciyor,,,,,bu ulke adam olursa dunyada adam olmadik ulke kalmaz,Adalet denen kavrami oncelikle o adaleti uretenlerin uymasi gerek ,ordek deyil ornek gerek.......

  • Olmadı 29 Ağustos 2015 19:07

    Bir an önce saraya danışman falan bir sıfatla geçsin yeni model birşey verirler herhalde böyle eski model 2-3 sene kullanılmış araçlar yakışmıyor eski bakanlara

  • Marko paşa29 Ağustos 2015 18:20

    Yetim hakkı yiyenleride sonu adı üzerinde eski bakan araç kamu aracı ise hiç yakisik bir durum deGil artık devlet mali deniz yemeğen kuş misali vazgeçmeli hazineyi bu şekilde kullanmak kimsenin hakkı değil hele görevi bırakmış bir kişinin kamu mali kullanması suç ve ahlak yönünden hiç etik değil biz bu yüzden 15 yıldır vergilerin altında eziliyoruz