E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFadıl Akgündüz seçim için çalışıyor---

Fadıl Akgündüz seçim için çalışıyor

Fadıl Akgündüz seçim için çalışıyor
03 Mayıs 2015 - 08:27 borsagundem.com

Siirt'ten bağımsız milletvekili adayı olan Fadıl Akgündüz seçim çalışmalarına başladı

Siyasette ikinci şansını denemek isteyen Fadıl Akgündüz  Siirt’te kurbanlar halaylar eşliğinde seçim bürosunu açtı.

Fadıl Akgündüz, nam-ı diğer  Jet Fadıl ikinci kez siyasette şansını denemek için Siirt’ten bağımsız milletvekili adayı oldu. Akgündüz dün kurbanlar keserek, halaylar çekerek, omuzlara alınarak ilk seçim bürosunu açtı. ‘Fabrikalar tütecek, işsizlik bitecek’ pankartının altında açılış yapılırken Akgündüz yaptığı konuşmada, “Gençlerimize iş bulmak için buradayım. Benim milletvekili unvanıyla bir şey elde etme gayretim yok” dedi.   

İlk deneme 2002’de

2002 yılında bağımsız aday olup kazandığı seçimlerde Pervari’ye bağlı Doğanköy’de halk sandık başına gitmeyince Akgündüz büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü seçim tekrarlanmasına karar verilerek iptal edildi. İkinci seçimi ise kaybetti. Seçimi kaybedince 2003 yılında hakkında verilen tutuklama kararı uygulanıp 4 yıl 2 aylık cezası için hapse girdi. Ancak 15 ay sonra kefaletle serbest kaldı.

Maldivler’de otel

Akgündüz, hapisten çıktıktan sonra Caprice Gold projesi ile tekrar gündeme geldi. Bayrampaşa’da temeli atılan otel için yüzlerce kişiden paralar toplandı. Bu projesi bitmeden bu sefer de Maldivler’de de otel açmak için düğmeye bastı. Ancak sözleşmeye uymadığı gerekçesi ile ortakları tarafından mahkemeye verildi. Son darbeyi de Caprice Gold’dan ‘otel odası’ satın alanlardan yedi. Önce ünlü futbolcu Tanju Çolak, verdiği paraları almak için dava açtı. Daha sonra mağdurlar mahkeme kapısını çaldı.

Gurbetçiler de dava açtı 

Caprice Gold ile ilgili, Fadıl Akgündüz’ün suçlandığı en önemli davanın suç duyurusu ise Ocak ayında yapıldı. Almanya ve Türkiye’de yaşayan 25 Caprice Gold mağduru, Fadıl Akgündüz, kız kardeşi Avniye ile eniştesi İbrahim Obut ve eski milli futbolcu Tanju Çolak hakkında suç duyurusunda bulundu. Mağdurlar saadet zinciri benzeri ‘Ponzi sistemi’ ile dolandırıldıklarını iddia etti. Başsavcılık tarafından soruşturma dosyası Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’na verildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk03 Mayıs 2015 12:11

    Fadıl Akgündüz'ün şöhretini duymayan varsa kendinde kusur arasın. Akgündüz'ün düzgün yaptığı bir işe rastlamadım.

  • Öykü 03 Mayıs 2015 08:39

    Fadil senin ne kadar dürüst çalışkan iyi bir musliman olduğun tüm dünya tarafından biliniyor geçmişte insanların kandirdigin doğru olsada sen iyi bir Müslüman ticaret adamisin vekil olunca dışarıdan Maliye Bakanı oluverde hazineyi kimseye yedirme zaten senin haram yediğinin görülmemiş ama lütfen Türkiyeyi parsel parsel devre mülk seklindede tapulu satma seninle de vatan gurur duyacaktir