E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFatih Terim: Emre'nin yüzüne söyledim---

Fatih Terim: Emre'nin yüzüne söyledim

Fatih Terim: Emre'nin yüzüne söyledim
27 Mart 2015 - 19:23 borsagundem.com

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"Herkese iyi akşamlar öncelikle. Son olayların dostluğumuza arkadaşlığımıza yansımaması için doğru yönettiğimiz kanaatindeytim. Ömer'in de ben burada olmasını isterdim. Niyetimi de açıkça belli etmiştim. Ama dünyada her tarafta herkesin böyle bir hakkı var, o da bu hakkını kullanmıştır. Hakan da zaten iyi bir çocuk. Gökhan da kendisi 40 defa özür dilediğini söylüyor zaten. Burada yaptığımız tek şey bu genç çocukları kazanmaktır. Gerektiği yerde gereken anlayışı göstermeye çalışıyoruz. O yüzden çok da uzamadığı için teşekkür ederim."

Hollanda maçı
"Hollanda gerçeği var en başta, güçlü bir rakiple oynuyoruz. Biz grupta maçlarımızı izledik, aslında sadece İzlanda maçında kötü oynadık. Türk Milli Takımı'nın belki iyi bir şeyini söyleyebilirim. Biz böyle durumlarda iyi bir refleks gösteriyoruz. Umarım yine gösteririz."

Emre ve Bilic konusu
"Açıkçası böyle bir basın toplantısında üzücü olan teknik detayları, 11'leri konuşmamız gerekirken, Ömer'i Gökhan'ı konuşuyoruz. Arkadaşlar sahada olanın sahada kalması gerektiğini bir türlü anlamıyoruz. Burada Emre'nin yaptıklarını tasvip etmediğimi kendisine de yüzüne söyledim direkt. Ama Emre'nin de bir ailesi çoluğu çocuğu var. Emre'yi linç etme girişimlerini de, meslektaşıma (Bilic) yapılanları falan doğru bulmam mümkün değil, doğru bulmuyorum."

Pankart olayı
"Bu durumun milli kampa yansıması hoş olmuyor, kampımızı ülke dışına aldık, sebebi de bu zaten. Keşke yanılsaydım ama yanılmadım. Buna rağmen Almanya'da antrenmanda tatsız bir olay da oldu (pankart olayı) biliyorsunuz. Bu tartışmaları takıma yansıtmamak için uğraşıyoruz, takımı en iyi şekilde maça hazırlamak için çaba gösteriyoruz. Keşke bu tartışmalar olmasa, ya da en azından milli maç olduğu düşünülse ve birkaç gün ertelenebilse, bunu düşünmüyoruz."

Robben konusu
"Hollanda maçında rakipten ürkmüyoruz. Robben yok, başkaları yok evet ama bizde de Ömer Toprak eksik, olaya böyle bakamayız. Robben tamam, önemli bir eksik ama bu durum çarkın işlemesine engel olmaz. Böyle bakarsak Affelay'a haksızlık etmiş oluruz."

Çek Cumhuriyeti ve İzlanda
"Türkiye'nin bu galibiyete çok ihtiyacı var, ama bu maçtan sonra da çok şeye ihtiyaç var. Daha evimizde ve dışarıda oynayacağımız çok maç var. Bu maç kritik ama Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'da var grupta, onlar da şu an çok önemli pozisyondalar."

Gruptaki şansı
"Bu maçı kaybedersek çok şey kaybedebiliriz ama onun dışındaki şeyler bizi grupta çok yere de götürebilir. Burada Hollanda ile oynamak çok kolay iş değil evet ama her zaman söylüyorum, biz her takımla oynayabilecek güçteyiz. Oynarız ne olursa olur ama doğru ve zeki oyunu sahada ortaya koymalıyız."

Kazım ve Sneijder
"Kazım iyi bir oyuncu, maçta oynar mı onu bilmiyorum, sabah karar vereceğim, ama Kazım'ı milli takıma ilk ben almıştım zaten, iyi bir oyuncu olduğunu söylüyorum. Sneijder, o da çok iyi bir oyuncu. Galatasaray'da birlikte de çalıştık zaten, onu da tanıyorum, ne kadar iyi olduğumu biliyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)