E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülen'in DNA'sı istenecek---

Gülen'in DNA'sı istenecek

Gülen'in DNA'sı istenecek
08 Şubat 2016 - 07:38 borsagundem.com

Fethullahçı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'e ilişkin DNA örnekleri isteniyor

Askeri casusluk davasının sanıklarından emekli Albay Başbuğ, evinde ele geçirilen dosyaların FETÖ tarafından değiştirildiğini söyleyerek, örgüt lideri Fetullah Gülen’in DNA örneklerinin alınmasını istedi.

Aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 357 kişi hakkında "askeri gizli bilgi ve belge bulundurma" suçlamasıyla açılan “askeri casusluk” davasının sanıklarından Coşkun Başbuğ konuştu.

İçerikler değişmiş

Başbuğ, gözaltına alınan birçok kişinin evinde kendilerine ait olmayan ya da içeriği sonradan değiştirilmiş deliller bulunduğunu, bu delillerin haklarındaki davanın temelini oluşturduğunu söyledi. 

Farklı adreslerde aynı örnek 

Sanıklardan Meryem Bağcı'nın Ankara'daki evinde ele geçirildiği iddia edilen hard diskle kendi evindeki hard diskte aynı erkeğin DNA'sına rastlandığına dikkati çeken Başbuğ, DNA'nın kime ait olduğunun ortaya çıkarılması için İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Alınan örnekler karşılaştırılsın

Başbuğ, bu kapsamda başta Fetullah Gülen olmak üzere FETÖ/PDY operasyonlarında tutuklanan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ya da yurt dışına kaçan bütün polis, savcı ve hakimlerden DNA örneği alınmasını ve bu örnekle karşılaştırılmasını talep ettiğini anlattı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)