E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHDP’li Abdullah Zeydan için fezleke---

HDP’li Abdullah Zeydan için fezleke

HDP’li Abdullah Zeydan için fezleke
29 Temmuz 2015 - 15:59 borsagundem.com

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlandı

Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın, 26 Temmuz'daki yürüyüşte söylediği sözler nedeniyle soruşturma başlattı.

Zeydan'ın açıklamalarının yer aldığı kamera kayıtlarını inceleyen savcılık, hazırladığı fezlekeyi, TBMM'ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’ne gönderdi.

Fezlekede, Zeydan'ın, "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Terör örgütünü övmek" suçlarından yargılanması, ayrıca dokunulmazlığının kaldırılması talep ediliyor.

Abdullah Zeydan, bazı basın yayın organlarında da yer alan açıklamasında, "PKK, Türkiye'yi ve Orta Doğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıkmış barış ve halk hareketidir. Eğer PKK Türkiye'yi güller bahçesine çevirmek istemeseydi, PKK'nın öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar. Ateşle oynuyorsunuz, bu anlaşılmaz tekçi, zihniyetçi iktidar hırsından vazgeçin" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever29 Temmuz 2015 22:02

    Bu ulkeye idamin kesinlikle ve bir an evvel geri gelmesi gerek ,Tabbi ki Bu ulkeke kendi yolunu cuzup ilerlemek istiyorsa,aksi taktirde avrupa birliginin oyuncagi olmaya mahkum

  • Vatansever29 Temmuz 2015 16:58

    O suratiniza bile tukurulmez ,Cunku Turk,un tukurugu sizin katil suratinizdan daha degerlidir,Tarih Boyunca hic bir baltaya sap olamadiginiz gibi ,ancak ve ancak bu sekilde lanetlenerek ve onun bunun masasi olarak yasamak zorundasiniz,,,,lutfen yayinlayin

  • Turgay29 Temmuz 2015 16:54

    Suratına köpekler işesin senin hain domuz.. şu gülüşe bak tipinde meymeret yok vatan haininin

  • gkmbn129 Temmuz 2015 16:31

    Cok iyi is yapmis gibi bide siritiyor pismis kelle gibi bu tipler kurt halkinin kaniyla gecinen zavalli ici gecmis fosillerdir

  • kojuro hyuga29 Temmuz 2015 16:19

    Bunun gibilerin hainlik suçundan yargılanıp idama mahkum edilmesi gerekir ya da sınır dışı edilmeli nasılsa çok güçlülermiş onlar beslesin bu melun varlığı.