E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​İHH merkezinde yangın---

​İHH merkezinde yangın

​İHH merkezinde yangın
31 Temmuz 2015 - 03:42 borsagundem.com

Hatay Reyhanlı'daki İHH Vakfı Suriye Lojistik Merkezi'nin fırın bölümünde yangın çıktı. İtfaiye, yangının gaz tankına sıçramaması için gayret ediyor

İHH'nın Suriye'ye yardım koordinasyonunu sağladığı merkezin ekmek fırını bölümünde gece saatlerinde, henüz bilinmeyen nedenle çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına, olay yerine çağrılan çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 

Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri, yangının merkezdeki diğer depolara sıçramaması için yoğun çaba sarf ediyor.

Yangına Hatay'ın çevre ilçelerinden gelen 30 itfaiye ekibi ve 5 iş makinesi müdahale ediyor.

YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, yaptığı açıklamada, ''Suriye'ye yardım eden iki yerde yangın çıkmasın dikkat çekici'' dedi.

Yıldırım, şöyle konuştu:

"Şu an yangının neden çıktığını tam olarak bilemiyoruz. Ancak Suriye'ye yardım eden bir grubun deposunda 20 gün önce yangın çıkmıştı. Suriye'ye yardım eden iki yerde yangın çıkması dikkat çekici. Maddi olarak tabii ki çok büyük kaybımız var."

Yangının bir gaz borusundan yayılarak başladığını ifade eden Yıldırım, ''Buna müdahale edilip edilmediği daha sonra yapılacak inceleme sonucu ortaya çıkacaktır. Elhamdülillah her hangi bir can kaybı yok. Depoda bulunan bir gaz tankı var, bu patlarsa sıkıntı olacak. İtfaiye ekipleri, yangının depo bölümünde bulunan gaz tankına sıçramaması için çalışmalar yapıyor" diye konuştu.

İtfaiye ekipleri ve güvenlik güçlerinin, sabotaj ihtimali üzerinde durdukları bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)