E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'nde görev değişikliği---

İstanbul Emniyeti'nde görev değişikliği

İstanbul Emniyeti'nde görev değişikliği
13 Ekim 2015 - 18:26 borsagundem.com

4 Emniyet Müdür Yardımcısı ve 2 şube müdürünün, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yerleri değiştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 4 İl emniyet müdür yardımcısı ve 2 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi

Organize ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Erkin Adalar, müdüriyet emrine alındı. İl emniyet müdür yardımcısı, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bahattin Küçük'e bağlı olan 3 operasyonel şubeden Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü başka bir müdür sorumluluğuna verildi.

Küçük, Siber ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığı görevine devam ediyor.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne tayin olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Sinan Kökten, Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına getirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nden tayin olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Kadir Alçıkaya ise Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu il emniyet müdür yardımcılığına atandı.Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Murat Oğuzhan Kılıç, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne, Kocaeli'nden tayin olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Cenk Özmen de Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)