E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'nde tayin şoku---

İstanbul Emniyeti'nde tayin şoku

İstanbul Emniyeti'nde tayin şoku
02 Eylül 2015 - 13:30 borsagundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde merakla beklenen il içi tayinler belli oldu

Emniyet Müdürü Selami Altınok’un seçim hükümetinde İçişleri Bakanı olmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Terörle Mücadele’den Sorumlu Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan getirilmişti. Çalışkan’ın atamasının yapılmasının ardından İstanbul’da il içi tayinlerde gerçekleşti. 

Çalışkan’dan boşalan Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı’na İstihbarat Şube’den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Metin Turanlı getirildi. Turanlı, hem İstihbarat hem de Terörle Mücadele Şubesi’nin yanı sıra Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ve Tanık Koruma Şubesi’nden de sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Sultanbeyli’de 10 Ağustos’ta meydana gelen çatışmada şehit düşen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt çeken’in yerine Haluk Helvacı getirildi.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Asayiş Şube Müdürü Yusuf Bengül, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü oldu. Yerine ise Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Tuna Coşkun getirildi. Coşkun, geçmiş dönemde Münevver Karabulut cinayetini soruşturmasında yer almıştı.
Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne de Narkotik Şube Müdür Yardımcısı Serdar Çelebi getirildi. 

Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne Murat Oğuzhan Kılıç atandı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Beşiktaş ve Sarıyer’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olurken, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı getirildi.

Bu isimlerin dışında İstanbul’daki bazı şube ve ilçelerin de müdürlerinde değişiklik yapıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Müdür olmak istiyorum02 Eylül 2015 18:19

    Beni de mudur olarak atayın 90 ile yok ama olsun önemli olan emniyet müdürü olmuş olur olmuyan şehrin asayiş ve emniyetinden sorumlu olur giren altın döviz vs kayıt altına alır girdi çıktı yapar cadı avı başlatır paralel le mücadele ederim ben iyi mudur olurum hadi atayın beni

  • oldu olacak02 Eylül 2015 13:39

    oldu olacak tuveletçileri,ahçılar,temizlikcilerde değişseydi