E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na şok protesto---

Kılıçdaroğlu'na şok protesto

Kılıçdaroğlu'na şok protesto
01 Nisan 2015 - 22:22 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Savcı Kiraz'ın şehit edildiği saldırının gerçekleştiği Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na taziye ziyaretinde bulunan Kılıçdaroğlu, buradan Kiraz'ın Başakşehir Missİstanbul Evleri'ndeki konutuna geldi. Kılıçdaroğlu'nun girişi sırasında site dışarısında bulunan bir grup tepki gösterdi.

Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz ve eniştesi Adil Ekinci, Kılıçdaroğlu'nu site bahçesinde kurulan taziye çadırından çıkarak yolda karşıladı.

Kiraz ve Ekinci, Kılıçdaroğlu'na girişte yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, bu tür durumların yaşanmasını istemediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu ise önemli olmadığını belirtti.

Kılıçdaroğlu taziye çadırındakilerle tokalaştıktan sonra burada bir süre oturdu. Baba Kiraz ile burada sohbet eden ve Kiraz'a başsağlığı dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu'na çay ikram edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziyesi sırasında okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi ve edilen duada el açtı. Yaklaşık 20 dakika burada kalan Kılıçdaroğlu'nu Kiraz ve Ekinci uğurladı.

Kılıçdaroğlu'na partisinin genel sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın ve diğer yöneticileri eşlik etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun çıkışı sırasında, dışarıda bekleyen grup konvoydaki araçlara su şişeleri fırlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal02 Nisan 2015 12:05

    Sanki sehit savcimizin ailesinden Kilicdaroglu'na bir protesto yapilmis gibi bir izlenim veriyor haber. Oysa haberi okudugumuzda tazite olayi ve sehidin ailesiyle alakasi olmayan bir grup oldugu anlasiliyor. Icisleri bakanini da protesto edecek mi o grup acaba? Memleket teksasa dondu ulkenin yonetiminden kim sorumlu acaba?

  • idris02 Nisan 2015 07:48

    Namazda nerdeydiniz sayin kilicdaroglu......bumu turkiyenin birlestirici gucu CHP.....

  • çakır02 Nisan 2015 00:24

    7 hazıran 2 3 provokatör dersiniz 10 36 12 36 15 36 neden 37 değil 38 değil 35 değil 36 neden

  • ne soku01 Nisan 2015 23:49

    2 3 Provokator un hareketi...