E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Kolaysa Atatürk'e laf atsınlar"---

"Kolaysa Atatürk'e laf atsınlar"

Kolaysa Atatürk'e laf atsınlar
26 Şubat 2015 - 20:45 borsagundem.com

İsmet İnönü'nün torunu Hayri İnönü AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun sosyal medya paylaşımı üzerine açıklamalarda bulundu

İnönü, "Kale bile almıyorum. Değersiz, palavra çünkü. Reklam arasında kendi reklamını yapıyor. Tekrar aday olmak istiyor her halde. Dönüp dolaşıp İnönü’ye laf atıyorlar. Atatürk’e laf atamıyorlar çünkü. Kolaysa Atatürk’e laf atsınlar bakalım" diye konuştu.

CHP'Lİ BİLGEHAN: "İNÖNÜ'YE HALK SAHİP ÇIKTI"
AK Partili Tülay Babuşçu'nun önce Twitter'da paylaşıp, sonra özür dilediği, İnönü'ye hakaret eden mesajına, İnönü'nün torunu ve CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan da tepki gösterdi. Bilgehan, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "İnönü'ye halk sahip çıktı" dedi. 

Bilgehan şöyle konuştu;
"AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu kamuoyundan hak ettiği cevabı alarak, özür dilemiş. Kahramanlarımızın sahipsiz olmadığı bir kere daha ortaya çıkmış oldu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail26 Şubat 2015 23:34

    INÖNÜ ailesi dava acsin

  • PAMUKLARIN işi.26 Şubat 2015 22:11

    Hakın oylarıylan oralara gelen vekiller hemde iktidar partisi vekillerin böyle konuşmalara kalkmamaları lazım hiç kimse kimsenin ardından laf söyleyemez.bir vekilin ağzına böyle bir laf yakıştıramadım.birileride kalkıp senin ailene böyle bir laf dalaşına girse sen ona ne cevap verirdin siz vekillerin aklında sadece ülke ekonomisini vede o ülkenin halkını refah seviyeye ulaştırmaktır.