E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomünist belediyeden Hopa'ya yardım---

Komünist belediyeden Hopa'ya yardım

Komünist belediyeden Hopa'ya yardım
29 Ağustos 2015 - 13:30 borsagundem.com

Komünist belediyeden Hopa'ya 2 TIR yardım malzemesi gönderildi

Türkiye Kominist Partili (TKP) Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, Hopa’da yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşlara iki TIR yardım malzemesi gönderdi. Yardım TIR'larıyla Hopa'ya giden Maçoğlu, beraberinde yoksullar için 500 kilo nohut da götürdü.

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle harekete geçen Ovacık Belediyesi, Mazgirt Belediyesi ve Munzur Su firması, zarar gören vatandaşlar için bir araya gelerek yardım çalışması başlattı.

İçinde kuru gıda malzemesi ve su bulunan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, TKP’li Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu’nun da katılımıyla yola çıkarıldı.

Ovacık ilçesinde kısa bir zaman önce organik tarım başlatan ve ilk nohut hasadını gerçekleştiren Belediye Başkanı Maçoğlu, hasatta yoksullar için ayırdığı nohuttan 500 kiloyu Hopa ilçesinde sel felaketinde zarar gören vatandaşlara gönderdi. Tunceli’den iki yardım TIR’ı ile yola çıkan Belediye Başkanı Maçoğlu, Hopa ilçesinde yapacakları incelemeden sonra vatandaşların ihtiyaçlarını belirleyip yardımları sürdüreceklerini söyledi.

YARDIMLAR SÜRECEK

Doğal felakette Hopa’da vatandaşların zarar gördüklerini, belediye olarak imkanları dahilinde Hopa halkının yanında olacaklarını kaydeden Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, “Mazgirt Belediyesi, Ovacık Belediyesi ve Munzur Su ile bir araya getirdiğimiz iki TIR yardımı selde mağdur olan vatandaşlarımıza ulaştırmak için yola çıkaracağız. Bu kötü günde Hopa halkının yanında olmak istiyoruz. Hopa’da vatandaşlarımıza yardımları ulaştırdıktan sonra ihtiyaçlarını belirleyip tekrar yardımları sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Tunceli Belediyesi de Hopa’da sel felaketinden zarar gören vatandaşlar için bir TIR yardımı yola çıkardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)