E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKüstah Çeçen yine konuştu---

Küstah Çeçen yine konuştu

Küstah Çeçen yine konuştu
01 Aralık 2015 - 13:32 borsagundem.com

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, sosyal medya hesabından Türkiye hakkında çok sert iddialarda bulundu

Türkiye'yi IŞİD'e destek vermekle itham eden Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Türkiye'nin İslamiyeti zayıflatmak ve yok etmek isteyen Batılı ülkelere destek verdiğini söyledi. Kadirov, Türkiye'nin teröristler için bağış topladığını söyledi.

TÜRKİYE ÇEÇENİSTAN'A YARDIM ETMEDİ

Haber 7'de yer alan habere göre, Instagram hesabından bir açıklama yapan ve Türkiye medyasının bir kısmında çıkan kendisiyle ilgili çıkan haberlere cevap veren Kadirov, Türkiye'nin Çeçen halkına her zaman yardım ettiği iddialarını da yalanladı. "Açık ifadeleri tercih ediyorum, ne zaman, nerede ve neyle Türkiye Çeçenistan'a ve halkıma yardım etti? Bana tek bir okul, Hastane, ana okulu ya da cami gösterin Çeçen halkına verilen" diyen Kadirov, şöyle devam etti:

"TERÖRİSTLER İÇİN BAĞIŞ TOPLADINIZ"

"Sadece teröristlere yardım ettiniz. Onlar için bağış topladınız, onlara sağlık hizmeti sundunuz ve onlar terörist saldırılar düzenleyerek Çeçenleri öldürdüler. Bu mu sizin yardımınız?" Türkiye'nin IŞİD'le savaşmadığını savunan Kadirov, "Onlarla anlaşma yapıyorlar, onlardan ve binlerce Müslüman'ı öldüren İslam düşmanlarından petrol satın alıyorlar" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)