E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek yine ortalığı karıştıracak---

Melih Gökçek yine ortalığı karıştıracak

Melih Gökçek yine ortalığı karıştıracak
30 Haziran 2015 - 07:17 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu gece attığı tweet yine çok konuşulacak türden

Partiler meclis başkanlığı için adaylarını belirlemiş seçim gününü beklerken adaylar da parti parti dolaşıp destek turları atmaya devam ediyor. HDP meclis başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat, başkanlık seçimlerinde destek için Kemal Kılıçdaroğlu'un kapısını çaldı.

SÖYLERSEM ORTALIK KARIŞIR

Kılıçdaroğlu ile Mir Mehmet Fırat'ın görüşmesi ilk değil. İkili 2008 yılında canlı yayında karşı karşıya gelmiş ve birbirleri hakkında ciddi suçlamalarda bulunmuşlardı. CHP lideri ile Mir Mehmet Fırat arasındaki bu tartışmayı hatırlatan Melih Gökçek Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na seslendi. Gökçek, ''Dün ekranlardan Dengir Mir Mehmet Fırat'a demediğini komadın, şimdi niye el pençe divansın? Ben söylerim ama ortalık karışır'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU SÖYLE30 Haziran 2015 13:40

    SEN KENDİNE BAK ÖNCE BÜLENT ARINÇ HAKKINDA SÖYLEDİKLERİNİ UNUTMA ODA SANA SÖYLEDİKLERİNİ

  • En büyük başkan30 Haziran 2015 07:26

    Ben söylemiştim melih başkanı TBMM Başkanı yapin diye işte çıktı yine sahnede acaba cumhur neden bu başkana birsey demiyor veya diyemiyor akp o kadar belediye başkanı var ama melih başkan kadar twitter kullanan yok acaba niye cumhurun sır küpü mu bulent Arınç bey ank.parsel parsel sattı demişti ama kime sattığını söylemedi dinazoruda satacak mi acaba