E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMelih Gökçek'ten İhsanoğlu iddiası---

Melih Gökçek'ten İhsanoğlu iddiası

Melih Gökçek'ten İhsanoğlu iddiası
25 Nisan 2015 - 08:39 borsagundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun üst akıl tarafından 7 Haziran seçimleri için görevlendirildiğini iddia etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'yi bombaladı kuruluşundan bugüne din düşmanlığı yaptığını iddia etti. CHP'nin dünü ile bugünü arasında bir farkın bulunmadığını söyleyen Gökçek, 2015 seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ise üst akıl tarafından görevlendirildiğini ifade etti.

Melih Gökçek, Beyaz TV'de konuştu 7 Haziran seçimleri öncesi seçmeni CHP konusunda uyardı. CHP'nin başta İslam'a ve Müslümanlar olmak üzere inançlı kesime karşı aşağılayıcı ifadelerde bulunduğunu iddia eden Gökçek, CHP'nin dünü ile bugünü arasında bir farkın olmadığını söyledi. İşte Gökçek'in o sözleri;

"Sağduyulu ve alnı secdeye değen CHP'liler bunu düşünün. Bu CHP'nin bugünkü CHP'den farkı yok. Eller vicdanlara gitmeli. Bugün Ak Parti'ye , Türkiye'nin birlik beraberliğine oy vermemeyi düşünen sağduyulu insanlar, Türkiye'yi bu CHP'ye terk etmek ister misiniz? Allah aşkına, lütfen olayları kızgınlıkla heyecanla değerlendirmeyelim. Bu olayları değerlendirirken elimizi vicdanımıza koyalım.

"CAMİ MAHYASINA YAZDIRDILAR"

Yine aynı dönemde mahyalara dinle ilgisi olmayan bazı yazıların yazıldığını da dile getiren Gökçek'para biriktir, Türk yurdu, Atatürk ve var ol İnönü' gibi cümlelerin mahyalarda yer aldığın söyleyerek ilgili fotoğrafları gösterdi.

Teyyare piyangosu reklamının da yine mahyalarda yer aldığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Amerikan askerleri için hazırlanan'welcome' yazılı mahyayı gösterdi. Gökçek “Caminin mahyasına'hoş geldin' yazıyorlar. AK Partilileri bıraktım, Milliyetçi Hareket Partilileri bıraktım. HDP içinde anlı secdeye gelen Müslümanlara soruyorum; Amerikalıyı caminin mahyasına'welcome' yazarak karşılamak ne demek?' dedi. 

Gökçek, üst akılın 7 Haziran seçimleri için koalisyon hesapları da yaptığını söyleyerek Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu nedenle MHP'den aday yapıldığını iddia etti. İşte Gökçek'in o iddiaları;

BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN REFERANDUM

AK Parti bu seçimde anayasayı değiştirecek çoğunluğu alırsa kesinlikle başkanlık sistemine geçecek, en azından 330'u yakalarsa referanduma gidecek. Bunun için AK Parti'nin iktidara gelmemesi lazım. AK Parti iktidara gelmezse CHP, MHP VE HDP'yi iktidara getirecekler. MHP ve HDP'nin arası açık. Bir araya gelmeleri mümkün değil. HDP, MHP ve CHP'nin bir araya gelmeden koalisyon yapılması mümkün değil ama MHP'nin bütün varlığı HDP ve PKK düşmanlığı üzerine kurulu. Mantık olarak bir araya gelmeleri mümkün değil. 
 
TALİMAT VERDİLER 
 
Direkt olarak üst akıl şu talimatı verdi; Cumhurbaşkanı adaya Ekmeleddin İhsanoğlu Milliyetçi Hareket Partisi'ne girecek. Halbuki CHP'de Ekmeleddin İhsanoğlu'nu istiyordu. Şimdi MHP'den aday. Önümüzdeki günlerin Üst Akıl'ın beynelmilel güçlerin başbakanı. MHP'nin HDP'ye karşı olan tavrı belli olduğu için başbakanlığı MHP'ye verecekler. Konuşulan da şu; MHP geçmişteki HDP karşıtlığı yüzünden bu koalisyona giremez. Diyecekler ki;'Türkiye'nin şartları değişti. MHP HDP ile iktidar yaparsa PKK'yı daha iyi dizginler.' Sayın Bahçeli'bunu iddia edenin doktora görünmesi gerekir' dedi. Ben bu ifadeyi yeterli bulmuyorum. Bahçeli AK Parti'nin HDP ile işbirliği yaptığını söylüyor. Bunları söyleyen Bahçeli'nin net olarak açıklama yapması lazım;'CHP ve HDP ile koalisyon yapmak vatana ihanettir' demesi gerekir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR,25 Nisan 2015 22:14

    Mülayim sert kardeş bunlara oy verenlerde ALLAH ,ın huzurunda bizlerden helallik isteyecekler bakalım ozaman ne yapacaklar gitsinlerde iyi bir hocaya sorsunlar bir ülkede ülkeyi idare edenler halkını eziyorsa sefil vede açlığa bırakıyorlarsa işte ozaman ALLAH ,ü teala diyecekki sen ülkeyi idare ettin sizlerde ona destek vererek beraberce diğer insanların yoksul yaşamasına ezilmesine karıştınız şimdi bu halk sizlere hakkını helal edecekmi sırat köprüsünde sorulacak bu sorular ve aşşağıdaki cehennem ateşinide göreceksiniz işte ozaman yapılan hatalar asla vede asla af olmayacak iyi düşünün herzaman doğruların yanında olun hiçdeğilse başkalarının günahlarına ortak olmayın kalın sağlıcaklan .

  • ramazan 25 Nisan 2015 20:06

    Parsel parsel satmanın utancını üzerinde taşıyan birinin inandırıcılığı olamaz.

  • fafa25 Nisan 2015 19:16

    Sayın Gökçek senin işin yok mu ona buna laf yetiştiriyorsun.Neden ağır olmayı denemiyorsun,hala ona buna takılıyorsun.Çocuk gibisin,hiç büyümüyorsun.

  • mali25 Nisan 2015 16:43

    Melih AKP'li mi? Yoksa yeni parti mi kuruyor?

  • vato25 Nisan 2015 16:00

    bu haberin altına ancak şöyle bir yorum yazılabilir....ZIRRTT TOKAİİİ....gerçi bu da vakit kaybı amma..

  • hepsi aynı25 Nisan 2015 13:47

    gökçek ankarayı parsel parsel satarken bu sözde müslüman hükümet neredeymiş. hepsi yiyici örgütün içinde...

  • ihsanoğlu25 Nisan 2015 13:16

    ihsanoğluna onca çirkin laf ettiniz adam size kötü bir söz söylemedi bile, efendiliğini korudu. bu millet hükümetin yalanından çirkin sözlerinden kabalığından yiyiciliğinden bıktı usandı

  • taco25 Nisan 2015 13:00

    melih başkan sen önce Bülent arınçla yüzleş aklan paklan ondan sonra karşımıza gel Artık din istismarı yemiyor

  • dadaş25 Nisan 2015 12:14

    bu milleti ankarayı nasıl sömürendüklerini çok iyi biliyor,Allah burunlarından fitilfitil getirsin inşallah... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ,vallahi güzel etmiş billahi güzel etmiş tillahi güzel etmiş,edeceğinide güzel edecek.......

  • Mülayim Sert25 Nisan 2015 12:12

    Bu adamlara oy verenin aklından şüphe ederim.Yalan,iftira,pişkinlik hep bunlarda.

  • Sütçü Ramiz25 Nisan 2015 12:12

    Bende ne zamandan beri kimseye satasmiyor başkan isinde gücün de diyordum ama demekki is uzerindeymis ya büyük başkan ank.belediye başkanını niye bu kadar on plana çıkmasına izin veriyor kj

  • doğa25 Nisan 2015 11:54

    uğraşacağın o kadar çok şey varken( kuranı pasta yapanlar paralel hicaz kuranlar anasından tahrik olanlar)gibi bunlar komik olmuş hadi ordan hadi ordan

  • Betül Balkan25 Nisan 2015 10:55

    Bakara makara deyin, kuran'ı pasta yapın, kul hakkı yiyin sonrada CHP ye din düşmanı deyin. Hadi ordan, hadi ordan.

  • yusuf yıldız25 Nisan 2015 09:53

    allah aşkına siyasete dini sokmayın.herkesin inancı kendine.bize adam gibi adamlar lazım..din diye diye her türlü dinsizliği yapanlardan bıktık.

  • BATURAYERSİN25 Nisan 2015 09:22

    hükümetin bakanı başbakan yardımcısı eski mesliş başkanı kendi açıkladı ankarayı parsel parsel sattığını

  • ahmet25 Nisan 2015 08:58

    Kendi partisinin en yetkili 2. adamının ankarayı parsel parsel satmakla suçladığı bu şahıs başkalarına zan üzerinden(hucurat suresi 12. ayet ,zan = ölmüş kardeşinin etini yemek gibi) suçlayacağına çıkıp da partisinin 2. adamına bildiğin bir şey varsa delikanlı gibi açıkla veya ona benzer birşeyler söylemesi gerekmezmiydi?