E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'e kaset iddiasında flaş gelişme---

Meral Akşener'e kaset iddiasında flaş gelişme

Meral Akşener'e kaset iddiasında flaş gelişme
06 Ekim 2015 - 18:51 borsagundem.com

"Meral Akşener'e kaset iddiasıyla hakaret" soruşturması tamamlandı.

"MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'e kaset iddiasıyla hakaret" soruşturması tamamlandı. Savcılık, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti.

Savcılık, TBMM üyesi de olan Meral Akşener hakkında söz konusu iddiayı tartışma konusu yapan Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçundan iddianame düzenledi. Erdoğan ve Barlas hakkında, 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

İddianame kabul edilirse, şüpheliler İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

11 Mayıs 2015 tarihinde A Haber'de yayınlanan Gece Ajansı programında, Cemil Barlas'ın "Meral Akşener'in de mi kaseti var, nasıl ele geçirdiler?" sorusuna Latif Erdoğan, "Cemil Bey'in dediği çok önemli. O kaseti olan biridir ve şu an esaret altındadır" cevabını vermişti. 

Meral Akşener, Latif Erdoğan, Cemil Barlas ve iddianın konuşulduğu program sunucusu ile televizyonun genel yayın yönetmeni hakkında "iftira", "şantaj" ve "hakaret" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • diriliş ertuğrul06 Ekim 2015 22:04

    Şerefden yoksunlar şeref nedir bilmezler.Bu gün elin kadınına iftira edersin yarın senin karına yaparlar.Beyinsizler.

  • vato06 Ekim 2015 20:59

    Ulen simitçiler ayıp denen birşey var...Bizlerde gır-gır olsun diye onun bunun kaseti var diyoruz amma bir bayana hele hele Akşener gibi bir hanımefendi kişiye bu iftirayı atmak...çok ayıp..