E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Partili Metin Külünk'ten flaş iddia---

AK Partili Metin Külünk'ten flaş iddia

AK Partili Metin Külünk'ten flaş iddia
28 Nisan 2015 - 01:49 borsagundem.com

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, A Haber'deki programda "Çözüm sürecinden rahatsız olanlar İmralı'yı devre dışı bırakmak istiyorlar" dedi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, çözüm sürecinden rahatsız olan güçlerin Türkiye'nin başına yeni terör olayları musallat ederek İmralı'yı devre dışı bırakmak istediklerini öne sürdü.

A Haber'de canlı yayına katılan Külünk, 1 Mayıs kutlamalarının ardından Kobani protestoları benzeri bir kalkışmanın olmasından endişe ettiğini belirterek şunları söyledi:

"1 Mayıs yaklaşırken Kadıköy'de sırtında çantayla bazı yabancı ülke vatandaşlarını görüyorum. Nereli olduklarını sorduğumda o ülkeden olduklarını söylüyorlar. Ülkenin adını vermeyeceğim çünkü Türkiye'nin dostu olduğunu ifade eden o ülke hemen rahatsız oluyor. Kadıköy'de yapılacak 1 Mayıs kutlamalarının ardından çeşitli provokasyonlarla Kobani protestoları benzeri bir kalkışma olursa hiç şaşmam. Çünkü dış güçler Türkiye'nin çözüm sürecinde başarılı olmasını istemiyor. İçeride de çözüm sürecinin AK Parti eliyle yürütülmesinden rahatsızlık duyanlar var. CHP, MHP ve hatta HDP 'Ya bu sorunu AK Parti çözerse' diye endişeli. İmralı'nın 2014 ve 2015 Nevruz mesajlarındaki diyalog çağrısı bunları rahatsız ediyor. Selahattin Demirtaş, Kandil'deki bir grupla beraber İmralı'yı devre dışı bırakma gayretinde."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)