E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP ne yapacağını bilir!---

MHP ne yapacağını bilir!

MHP ne yapacağını bilir!
30 Temmuz 2015 - 14:56 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Meclis'e geldiğinde MHP ne yapacağını bilir" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bahçeli, "Meclis'e geldiğinde MHP ne yapacağını bilir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli, terör olaylarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Bahçeli şunları söyledi;

"Terör olayları ile ilgili olarak Türk milleti güçlüdür, bunun altından mutlaka kalkacaktır, terörü yerle bir edecektir. Milletimizin arzuları terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır."

Bahçeli HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması için yaptıkları başvuru ile ilgili olarak ise "Kimse kalkıp kahramanlık yapmasın.  Günü geldiğinde dokunulmazlık Meclis'e geldiğinde MHP ne yapacağını bilir. "Özellikle CHP'ye sesleniyorum, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol30 Temmuz 2015 16:17

    Saray ne emrederse onu yapacağınızı biliyoruz

  • Metehan30 Temmuz 2015 15:43

    Yusuf Yıldız adlı zata sesleniyorum.Önce ad-soyadını doğru yaz.Sonra bilinen gerçekleri öğren-oku ve burada yazıya dök.Çünkü,sen tam bir cehalet örneğisin.

  • Cengiz30 Temmuz 2015 15:29

    MHP.nin Türkiye ve Vatan haini PKK.lılar hakkında yıllardır öngörüleri doğru çıktı.Bu nedenle Sn.RTE ve Hükümet şimdi MHP.den adeta özür diliyorlar.Ama atı alan PKK hainleri Üsküdarı geçti.Yanlış yapanlar utansın.Türk milliyetcileri zaferi kazanacaklardır.

  • yusuf yıldız30 Temmuz 2015 15:10

    ne yazıkki mhp hiçbirşey bilmez..bir tane aklı selim bir demeçlerini görmedim..hep tekdüze beyanatlar..türkeşten sonrası yalan...