E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den çok sert açıklama ---

MHP'den çok sert açıklama

MHP'den çok sert açıklama
05 Temmuz 2015 - 18:48 borsagundem.com

Semih Yalçın, AK Partili yeni Meclis Başkanı’nın MHP sayesinde seçildiği yönündeki eleştirilerin linç kampanyasına dönüştüğünü söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, CHP’nin bir şekilde Ak Parti’yi iktidardan indireceği hevesine kapılanların, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra umutlarını MHP’ye bağladıklarını söyledi. Semih Yalçın, şöyle dedi:
 
"Yalnızca MHP’nin desteği yeterli olmayacağı için MHP’yi bölücü terör örgütünün siyasi kanadıyla ortak hareket etmeye zorlamışlardır. Ne var ki bekledikleri desteği alamayınca ’Vurun abalıya’ misali MHP’ye var güçleriyle saldırıya geçmişlerdir. Birtakım gedikli sol kalemler CHP’nin adayının Meclis Başkanı seçilmemesine fena halde içerlediklerinden, Meclis Başkanlığıseçimleriyle ilgili yorumlarını MHP’ye yönelik linç kampanyasına dönüştürmüşlerdir. Bunlar utanmasalar, 7 Haziran Seçimlerinde ortaya çıkan tablonun müsebbibi olarak da MHP’yi göstereceklerdir" dedi. MHP’ye yönelik saldırıların ters tepeceğini savunan Yalçın, yaptığı yazılı açıklamasında "Partimize yönelik saldırılar ve karalama kampanyaları, MHP’nin haklılığının delilidir. MHP’nin bu süreçten zarar göreceğini sananlar aldandıklarını anlayacaklardır. MHP, husumet ve şer erbabının alayının hakkından gelebilecek kudrette bir camianın partisidir. Ayrıca MHP’ye yönelik bu saldırıların ters tepeceğine, aziz milletimizin husumet erbabına itibar etmeyeceğine şüphemiz yoktur." 
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın; CHP’nin bir şekilde AK Parti’yi iktidardan indireceği hevesine kapılanların, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra umutlarını MHP’ye bağladıklarını söyledi. Yalçın, bir siyasi partinin, köşe yazarları tarafından eleştirilmesinin olağan olduğunu ancak bunun bir ölçü, seviye, yol ve yordamı olduğunu kaydederek, şunları ekledi:
 
MHP ALAYININ HAKKINDAN GELİR
 
"CHP’nin adayı Meclis Başkanı seçilse siyasetin önü açılacak mıydı? Sayın Baykal Meclis Başkanı olsa, AKP hükümeti ortadan mı kalkacaktı? MHP’nin bu süreçten zarar göreceğini sananlar aldandıklarını anlayacaklardır. MHP, husumet ve şer erbabının alayının hakkından gelebilecek kudrette bir camianın partisidir. Ayrıca MHP’ye yönelik bu saldırıların ters tepeceğine, aziz milletimizin husumet erbabına itibar etmeyeceğine şüphemiz yoktur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kil kurdu05 Temmuz 2015 22:46

    Bulunmaz hint kumaşları burunlarindan kil aldırmiyorlar seçimde gorurler

  • .05 Temmuz 2015 22:12

    HALA KONUŞUYORLAR YA, BAYKAL'A VERİLEN OY ŞAHSINA VERİLECEKTİ CHP YE DEGİL. BUNU BİLE ANLAMAKTAN YOKSUNLAR. YAZIK BULUNDUKLARI MECLİSE VE ALDIKLARI PARAYA...

  • ALPTUĞ05 Temmuz 2015 21:52

    Sizi eleştiren provakatör,hain yaptığınız ortada kimseye sinirlenmeye öfkelenmeye hakkınız yok ince duygularınızı gizlemeye hakkınız yok her şey ortada ekip olarak bu partiye yakışmıyorsunuz kibarca bırakın gidin şehit kanlarını fazla incitmeyin güle güle diyecek laf bulamıyorum.

  • Cemal akgüç05 Temmuz 2015 21:31

    Ne açıklarsanız açıklayın halk Görüyor herseyi . Biraz aklınız varsa barajı kaldırın.

  • Demokrat05 Temmuz 2015 21:09

    Ne kadar kızsanız haklısın, zira AKP sayenizde yeniden tek başına iktidar olacak:) Diğer taraftan, şahsıma AKP mi yoksa MHP mi diye sorsalar, bin defa AKP derim! Ayrıca çok kızmayın lütfen, baksanıza kurtlar Çin lokantalarına saldırıyorlar.

  • Ampül Stepnesi05 Temmuz 2015 20:30

    He vala he he...

  • VATANDAŞ05 Temmuz 2015 20:27

    M HA P BOŞUNA ZIRVALAMA HER ŞEY ORTADA YAPTIĞIN SİYASET MUHALEFETLERDEN SES ÇIKMASA BİLE VATANDAŞ YORUMUNU YAPIYOR ZATEN

  • Kaçan Grup05 Temmuz 2015 19:27

    MHP'ye oy verenlerin bir kısmı Tayyip Erdoğan'a karşı, bir kısmı Tayyip Erdoğan hayranı. Bir koltuğa iki karpuz sığmadı artık biri düştü.

  • mali05 Temmuz 2015 19:00

    Birinci parti olarak meclis başkanlığına AKP den biri gelmesi normaldir. Bunun MHP desteğiyle gerçekleştirilmesi olası koalisyonun alt yapısıdır. Millet böyle görüyor. Kızmanın anlamı yok.