E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilletvekilleri para yetiştiremiyor---

Milletvekilleri para yetiştiremiyor

Milletvekilleri para yetiştiremiyor
07 Temmuz 2015 - 07:32 borsagundem.com

Meclis'e girebilmek için milyon TL'ler harcayan milletvekilleri şimdi de ucuza yemek ısmarlayamamaktan şikayetçiler

25. Dönem için işbaşı yapan milletvekilleri, kötü bir sürprizle karşılaştı. Tebrik ziyaretleri için gelen seçmenlerin akınına uğrayan milletvekilleri, Meclis’teki bahçe lokantasının yıkıldığını öğrenince şoke oldu. Seçmene kampus dışında yemek ısmarlama durumunda kalan vekiller, harcamaları nedeniyle lokantanın yıkılmasına tepki gösterdi.

HaberTürk'ün haberine göre, milletvekillerini bekleyen bir başka kötü sürpriz de herkese “oda” verilmemesi oldu. Aralarında MHP’den Ekmeleddin İhsanoğlu ve CHP’den Zekeriya Temizel’in de bulunduğu 40 milletvekili açıkta kaldı. Hükümet kurma çalışmalarının uzaması, bu vekilleri ‘mobil’ olarak çalışmaya itiyor. Odalarına yerleşenler ise “tadilat” sürpriziyle karşılaştı.

Seçim boyunca yapılmayan bakım onarım çalışmasının yeni vekiller odalarına yerleştikten sonra başlatılması vekilleri zor durumda bıraktı. Bazı milletvekilleri boya badana için odalarını boşaltmak zorunda kaldı. Hükümet kurma çalışmalarının uzaması ve erken seçim ihtimalinin gündemden düşmemesi de Ankara dışından evini taşımaya hazırlanan vekilleri zorda bıraktı. Geleceği net göremeyen vekiller ev arayışlarını erteliyor. Bu tablodan en çok küçük çocuğu olan yeni milletvekilleri olumsuz etkileniyor. Aileleriyle milletvekili lokantasına giden yeni vekillerin danışmanları da bebek bakıcılığı yapıyor. TBMM yönetimi, ilk kez lokantaya “mama sandalyesi” aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)