E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Türkiye'ye çağrı---

NATO'dan Türkiye'ye çağrı

NATO'dan Türkiye'ye çağrı
24 Kasım 2015 - 20:11 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye ve Rusya'ya itidal çağrısı yaptı.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türk hava sahasını ihlal eden uçağın düşürülmesiyle ilgili yaptığı basın açıklamasında "Elimizde olan bilgi diğer müttefikler ile uyumlu ve Türkiye'nin bilgilerinin doğru olduğunu gösteriyor. Rusya'nın Suriye'de gerçekleştirdiği saldırıların çoğunda hedefler IŞİD olmayan yerler oldu. Tansiyonun düşürülmesi gerekiyor. Ciddi bir durum sözkonusu. Tansiyıonun düşürülmesine katkı yapmalıyız. Ankara ile Moskova arasında temas kuruldu. Bu olumlu bir şey. Ancak NATO-Rusya arasında direkt bir temas olmadı" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut Serkaya24 Kasım 2015 20:53

    Her şey konuşarak , masaya oturarak halledilir.Uzaktan restleşmelerle olmaz bu iş.Herkes eteğindeki çakıl taşlarını döksün.Kim yanlış yaptıysa hatasını düzeltsin.Türkiye ile Rusya arasında gelişebilecek olaylara birileri sevinecektir.Bunu unutmamak lazım.

  • asil24 Kasım 2015 20:47

    erdogan gibi bir liderimizin olmasinin boyle zamanlarda cokk faydasi oluyor.böyle zamanlarda değil her an her saniye ihtiyacımız var.yoksa dışardaki değil içerdeki masonlar bitirir bu ülkeyi.

  • ibrahim ozbek24 Kasım 2015 20:43

    kırımda vuruyorlar türkmenlere vuruyorlar hava sahamızla oynuyorlar vuruluncada ne oluyor sucluyorlar türkiye artık eski türkiye değil rus aklını başına al

  • Uzay24 Kasım 2015 20:33

    Yurtdışı endekslere baktığınızda anlayacaksınız. Oyun hep aynı oyun.Yazık oluyor hepimize.düşürdüğünüz endeks değil hepimizin ülkesi itibarı.BİR KEREDE BORSANIZI ,TL Yİ YÜKSELTİNKİ YERALTI ŞÖVALYELERİNİ ALT EDİP DÜNYADA İTİBARINIZI ARTTIRIN. YTD.

  • uzun adam24 Kasım 2015 20:17

    erdogan gibi bir liderimizin olmasinin boyle zamanlarda cokk faydasi oluyor.