E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO ada yine Ahmet Arslan'ın---

O ada yine Ahmet Arslan'ın

O ada yine Ahmet Arslan'ın
06 Ekim 2015 - 05:06 borsagundem.com

TMSF tarafından ikinci kez ihaleye çıkarılan Murat Demirel'in Bodrum'daki adasını yine ilk ihaleyi de kazanan Ahmet Arslan aldı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el koyduğu Bodrum Salih Adası’ndaki malikane ikinci kez ihaleye çıktı.

2013’te yapılan ilk ihaleyi 7 milyon lira bedelle kazanan Arslan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Arslan, 2 Ekim 2015’de yapılan ikinci ihaleyi de kazandı. Aynı alanın ikinci kez ihaleye çıkma nedeni ise ilk etapta belli olmayıp, sonradan ortaya çıkan 2 bin 382 metrekare arsa. Tapu Kadastro kaynaklı bir sorun yaşadıklarını söyleyen Ahmet Arslan, “2 yıl önce kazandığımız ihale için gerekli ödemeleri yapmıştık. Sonradan ortaya çıkan arsa nedeniyle ihtilaf yaşadık. TMSF bir daha ihaleyi uygun gördü, süreç ilerlesin diye tekrar katılıp kazandık.

İlk ödememiz içeride bulunuyor, şimdi küçük farkı ödeyip tapumuzu alacağız. Ama bir yandan da gerekli hukuksal başvurumuzu yaptık” dedi. TMSF’den verilen bilgiye göre 8 milyon 800 bin TL muhammen bedelle ikinci kez yapılan ihaleye 2 firma katıldı ve Arslan’ın şirketi Anatolya Tarım ve Su Ürünleri İnşaat Turizm şirketi kazandı. Salih Adası’ndaki taşınmaz Muğla ili, Bodrum ilçesi, 121 ada, 13, 14 ve 15 parsellerde kayıtlı toplam 34 bin 265.78 metrekare alanı kapsıyor. Adaya Güvercinlik’ten tekneyle 20 dakikada ulaşılabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)