E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO ilçeye giriş çıkışlar yasak!---

O ilçeye giriş çıkışlar yasak!

O ilçeye giriş çıkışlar yasak!
04 Ekim 2015 - 11:03 borsagundem.com

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 9 bölgede, PKK'ya yönelik düzenlenecek operasyon dolayısıyla ikinci bir emre kadar giriş çıkışlar yasaklandı

Diyarbakır Valiliği tarafından Lice ilçesine bağlı 9 bölgede terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenecek operasyon dolayısıyla ikinci bir emre kadar bölgeye giriş çıkışların yasaklandığı duyuruldu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten terör örgütü mensuplarına yönelik Konuklu, Yaprakköy, Ahmetbey, Yünlüce, Gürbeyli, Hamzabey mahallesi, Türbe komları, Recep Komu ile Namber Tepe bölgelerinde operasyon düzenleneceği bildirildi.

"BU SABAH 5'TEN İTİBAREN YASAK"

Açıklamada, "Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 4 Ekim 2015 günü saat 05.00'den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışların yasaklandığı" belirtildi.

"YASAĞA UYMANIZ CAN GÜVENLİĞİNİZ İÇİN ÖNEMLİ"

Açıklamada, söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uymasının kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz ettiği belirtilerek "yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ziya04 Ekim 2015 12:02

    Haydi Allah ın aslanları pislikleri temizleyin.

  • Burası Türkiye04 Ekim 2015 11:12

    Burası Türkiye mi o ilin ve ilçenin vali ve kaymakamı tc maaş almiyorlar mi 7 hazirana kadar herşey iyiydi şimdi nd oldu da yasaklandı giriş çıkışlar devletin memuru olun siyasi partiler bugün var yarın yok olup gidecekler liderleride öyle bir kaçacak ki bu ülke hepimiz başka Türkiye yok