E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖğretmenlere müjdeli haber---

Öğretmenlere müjdeli haber

Öğretmenlere müjdeli haber
04 Ağustos 2015 - 11:19 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 15 yıllık öğretmenlerin zorla rotasyona tabi tutulmayacağını söyledi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2015 yılı itibariyle çalıştığı kurumda 15 yılı dolduran öğretmenlere uygulanacak olan rotasyonun yapılmayacağını açıkladı.
 
Avcı, "Dün akşam konuyu Sayın Başbakanımıza da arz ettim. Onun da tavsiyeleri doğrultusunda, Bakanlığımızda da yaptığımız istişare görüşmeleri sonucunda rotasyonun uygulanmamasına karar verildi” dedi. Rotasyonun iptal edilmesiyle 15 yılını dolduran öğretmenler herhangi bir şekilde zorunlu olarak başka bir okula atanamayacak.

26-28 Temmuz tarihleri arasında başvuruları alınan rotasyondan ilk etapta 13 bin öğretmenin etkilenmesi bekleniyordu. 

Rotasyonun iptali için eğitim sendikaları da dava açmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali04 Ağustos 2015 13:46

    bu bakanın acilen iç işleri bakanı olması gerekiyor

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM04 Ağustos 2015 13:04

    İLGİNÇ ÖTESİ MİLLİSİZ BİR EĞİTİM KURUMU VE BU KURUMUN ENTERASAN ÖTESİ BİR TUHAF BAKANI VAR BU BAKANA SÖYLENECEK SÖZ DÜN YEDİĞİNİZ HURMALAR OLURDU.ERKEN SEÇİM OLMASA ROTASYON UYGULANACAKTI ŞİMDİKTEN ÖĞRETMENLERE RÜŞVET VERİLİYOR.KİŞİSEL DÜŞÜNCEM ROTASYON HER 8 YILDA BİR OLMALIDIR.VELİLER TOPLANTISINA GİDİYORSUNUZ ODA NE ÖĞRETMEN ÖTESİ BİR KİŞİ KENDİNDEN VAZGEÇMİŞ HALDE VE BU KİŞİ BİR YERE ÇAKILIYOR KALIYOR BİRÇOK OKULDA YAPTIĞI İŞTEN NEFRET EDEN ÖĞRETMEN MODELİ VAR BAKANLIĞIN YAPMASI GEREKEN BİR UYGULAMAYDI VE HER 8 YILDA BİR ROTASYONUN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BU UYGULAMDAN VAZGEÇİLMESİNİ BİR VELİ OLARAK DOĞRU BULMADIM.

  • Vatansever04 Ağustos 2015 12:29

    AKP nin koalisyon durumunda en önce vermesi gereken baknlk milli egtm iyice keşmekeş bi durum a getrdi

  • nettinhoca04 Ağustos 2015 12:01

    malesef türkiyede günlük siyasi kaygılarla hareket eden kurumlar oldugu surece hıcsey duzelmez ne meb ne tarım ne baska bakanlıklar..

  • doğru söyle04 Ağustos 2015 11:32

    adam kapağı atmış gitmek bilmiyor emekli ol kardeşim yeni nesil yeni beyinler gelsin millet sizden bıktı gelmesini bilen gitmesini de bilecek adam okulları babasının tarlası zannediyor