E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK kamplarına en kapsamlı operasyon---

PKK kamplarına en kapsamlı operasyon

PKK kamplarına en kapsamlı operasyon
28 Temmuz 2015 - 23:23 borsagundem.com

Diyarbakır’da savaş uçakları bir kez daha harekete geçti. Havalanan 15’in üzerindeki savaş uçağının Kandil'deki PKK kamplarını bombaladığı öğrenildi

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı jetler, Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik en uzun ve en kapsamlı harekatı gerçekleştiriyor. 

Diyarbakır 8’inci Ana Jet Üssü’den 15’in üzerinde savaş uçağı havalandı. Saat 21.30 ile 22.00 arasında havalanan ve ağır bombardıman yüklü uçaklar Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yöneldi.

Elde edilen bilgilere göre havadan ikmal uçaklarının da katıldığı harekat, bugüne kadar PKK kamplarına yapılan en uzun ve en kapsamlı operasyon olarak değerlendiriliyor.

Hareketta, önceden tespit edilen tamamı sınır dışındaki hedefler vuruluyor. Lazer güdümlü bombalarla sığınaklar, kamplar ve silah mevzileri hedef alınıyor.

Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Operasyonun sabah saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şakir29 Temmuz 2015 12:50

    İnsanlık dışı bir durum!.. Irkçı oyları toplamaya dönük bir savaş başlatıldı!..

  • eruyan29 Temmuz 2015 10:47

    Evet olayı ışid yapıyor pkk ya saldırıyor ama pkk nedense türk askerini polisini kahpece şehit ediyor.Gidip işidle savaşsana geçtik göğüs göğüse gerilla tarzında pusu kurarak savaşsana ama senin maçan cesaretin merhametli müsamahakar vicdanlı türk insanına yetiyor.Oy için bunlar yapılıyor diyen cahildir hastadır.Mesele haketmeyene gösterilen müsamaha vefa karşılığında işte cefa.

  • Yanlış ci 29 Temmuz 2015 06:45

    Olayı ısid yapıyor ibre pkk döndü bi işte organize olay var hırsız yakalanıyor diğer taraftan sembolik dağ taş bombalaniyor olayları ısid yaptı fatura pkk kesildi bombalama ve intihar girişimlerini yapa belli devlet neden o zaman Suriye ye giremiyor bu işte de algı amaç gide oyları tekrar elde etme ama yemezler ö bugüne kadar nemalarini topla oh vermediklerini tespit ettiğinin an yok et geçmişi nasıl silecen dokunulmazlığı iktidar olunca 2001 de kaldiracaktin hala kaldırılacak işine gelince 4 eski bakanın niye kalkmadi

  • Suat29 Temmuz 2015 02:16

    Vurun kalles ,kahbe pkk militanlarini

  • mehmet29 Temmuz 2015 01:16

    Cozum sureci cozum sureci dendi pkk guc topladi