E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK, Diyarbakır'da köprüyü havaya uçurdu---

PKK, Diyarbakır'da köprüyü havaya uçurdu

PKK, Diyarbakır'da köprüyü havaya uçurdu
28 Temmuz 2015 - 11:35 borsagundem.com

Kulp İlçesi ile Muş arasındaki karayolu üzerinde bulunan köprü, PKK'lı teröristler tarafından havaya uçuruldu

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ile Muş arasındaki karayolu üzerinde bulunan köprü, PKK'lı teröristler tarafından dün gece patlayıcı ile havaya uçuruldu. Karayolu, çift taraflı trafiğe kapatıldı.
   
Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ile Muş arasında bulunan karayolunun 45. kilometresindeki bir köprü, saat 02.00 sıralarında altına yerleştirilen tahrip gücü yüksek patlayıcı ile patlatıldı. Patlama ile birlikte köprü kullanılamaz hale gelirken, Diyarbakır- Muş karayolu çift taraflı trafiğe kapatıldı. Bölgeye çok sayıda asker sevk edilirken, başka bir patlayıcı olasılığına karşı bölgede arama ve tarama çalışmaları sürdürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KÖRÖĞLU.28 Temmuz 2015 12:37

    Esas bunlara bukadar hak tanıyanların ALLAH belasını versin.sen kalkıpta devamlı kürt açılımı diye tutturursan olacağıda bu olurdu imdi yapılacak tek çözüm hepsinin kökünü kazımak olur hiçbirine acımadan sağ bile almadan direk toprağa sokun bunları toprak bile kabul etmez.

  • Vatansever28 Temmuz 2015 12:13

    Kafasini ezmessen olacagi bu,Idamin acilen bu ulkeye geri gelmesi gerek Turkiye kendi yolunu cizmek zorundadir ,Avrupa birligi filan turkiy ye bir oyalanadan ibaret ,Avrupe birligi bir yandan Turkiye yi oyalamakt diger yandan pkk capucularini silahladindiror sozde kurtlere silah yardimi,Turkiye zaman ve can kaybinday baska birsey yaptigi birsey yok

  • Ahmet..28 Temmuz 2015 12:08

    diyarbakir belediyesi pkkli...Beldiye yaparsa kendi yapsin..Her IL kendi geliri ile isini yapsin. Bati vergi versin, dogu patlatsin.. YETER..Herkes artik sesini yükseltsin, uyuma millet

  • olin28 Temmuz 2015 12:07

    Kalleşçe ve kahpece eylem yapanlara aynı şekilde cevap verilmeli

  • tv28 Temmuz 2015 11:59

    allah belanızı versin devletin milletin malına canına kastederek ne amaçlarsınızki şerefsizler