E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin düşürülen uçakla ilgili konuşulabilir---

Putin düşürülen uçakla ilgili konuşulabilir

Putin düşürülen uçakla ilgili konuşulabilir
24 Kasım 2015 - 12:59 borsagundem.com

Kremlin'den yapılan açıklamada Suriye sınırında düşen uçağa ilişkin Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklama yapabilir

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ürdün Kralı Abdullah ile yapacağı toplantıda Suriye sınırımda düşürülen Su-24 uçağıyla ilgili açıklama yapabilir" dedi.
Suriye sınırında düşürülen uçak ile ilgili açıklama yapan Peskov, Putin’in açıklama yapabileceğini söyledi. Peskov, “Devlet başkanımız konuyla ilgili Ürdün Kralı ile yapacağı görüşmeden sonra açıklama yapabilir. O zaman belki tepkisini göreceğiz.” dedi.

“GÜVENLİK KONSEYİ TOPLANIRSA, AÇIKLARIZ”

Uçak kazasıyla ilgili ‘Putin’in Güvenlik Konseyi’ni acil topladı’ haberlerini değerlendiren Peskov, “Türk basını, Putin’in ne zaman ne şartlarda Güvenlik Konseyi’ni topladığını bildiğini sanmıyorum. Eğer böyle bir şey planlanırsa bunu açıklarız.” diye konuştu.

“KESİNLEŞMEDEN AÇIKLAMA YAPMAK YANLIŞ OLUR”

Moskova-Ankara ilişkilerine bu olayın zarar verir vermeyeceği yönündeki soruya cevap veren Peskov, henüz kesin bilgilere ulaşmadıklarını ve açıklama yapmanın yanlış olacağını söyledi. Peskov, “Tüm detayları öğrenmeden bir teklif verme, açıklama yapma ve 
değerlendirmek yanlış olur. Sabırlı olmalıyız. Bu çok ciddi olay.” diye konuştu.

UÇAĞIN DÜŞÜRÜLMESİYLE İLGİLİ KESİN BİLGİ YOK

Rus savaş uçağının nasıl düşürüldüğü yönündeki soruları yanıtlayan Peskov, “Savunma Bakanlığı’mızdan henüz uçağın düşürülmesiyle ilgili kesin bilgiyi almadık. Bildiğimiz tek bilgi, uçağımız Suriye hava sahasındaydı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre uçak düşürülmüş olabilir.” şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIRIMLI24 Kasım 2015 18:48

    Arkadaş siz savaşı bilgisayar oyunumu sanıyorsunuz..Kendi canınızın bir kıymeti olmayabilir ama milyonlarca insanı ölüme götürebilecek bir şımarıklığın nasıl bir lüzumu olabilir.Esad ın neden indirilmesi gerektiğini bilen bir tek Türk vatandaşı varmı ?Kore de ölenler neden öldü o zamandan bu zamana anlayan varmı ?Esad 20 senedir orada duruyor şimdimi battı…Kim bu talimatları veriyorsa Türk insanının canına kastediyor,denizin kenarında yatan Suriyeli çocuğun bir Türk evladı olduğunu içinizden geçirin, ülkelerarası savaşların mahalle kavgasına benzemediğini fark edebilirsiniz…

  • bosgezen24 Kasım 2015 17:19

    kalkip kendi emelerin icin suriyeye gelirsen basina geleceklerde razi olucan ,git once misrda dusurulen rus yolcu ucaginin hesabini sor o kadar vatandasin olmus

  • ERKAN SARIKAYA24 Kasım 2015 17:19

    koçum TÜRKÜN SOKTUĞU STİNGERİ KİMSE ÇIKARTAMAZ:) SEN KİMSİNDE BİZİM SINIRI İHLAL EDİYON ÇAPULCU MEMLEKETİMİ SANDIN BU VATANI SEN:)

  • y.kurt24 Kasım 2015 15:23

    TELAŞA GEREK YOK PUTİNCİĞİM..RADAR KAYITLARINA BAKARSAN...GÖRÜRSÜN..HA...SENDE BİLİRSİNDE BLOÖFLER SÖKMEZ ARTIK...

  • clemens24 Kasım 2015 13:19

    ruslar hiçbirşey yapamaz