E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus uçakları, TIR’ların güzergahını da bombalıyor---

Rus uçakları, TIR’ların güzergahını da bombalıyor

Rus uçakları, TIR’ların güzergahını da  bombalıyor
26 Kasım 2015 - 15:18 borsagundem.com

Suriye'nin kuzeyinde insani yardım TIR'larının geçtiği karayollarının Rus uçaklarınca bombalanarak tahrip edildiği bildirildi

AA muhabirinin Halep ve İdlib'teki yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Rus ordusuna ait savaş uçakları Halep'in Azez ilçesine bağlı Babu's Selam (Öncüpınar) sınır kapısına çıkan karayolunu vurdu.
Rus savaş uçaklarının ayrıca İdlib'in Sermada beldesi ile Babu'l Hava (Cilvegözü) sınır kapısı arasında yardım TTIR’larının geçtiği yolu bombaladığını bildiren kaynaklar, saldırılarda 1 kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin yaralandığını ifade ettiler. Savaş uçaklarının bahsi geçen yola 4 saldırı düzenlediği kaydedildi.  
Rus uçaklarI dün Halep'in  Azez’deki sığınmacılara giden yardım TIR'larına düzenlediği hava saldırısında 7 kişi ölmüş, 10 kişi yaralanmış, 20 TIR ise yanmıştı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı26 Kasım 2015 17:45

    ah keşke zamanında bu ülkede silah üretilseydi de rusların tüm uçaklarını vursaydık. psilik ayyaş ruslar, malları çürük bir tek kadın ihraç eder bu namussuzlar. petrol doğalgaz olmazsa bitikler.

  • öz öz e cevap26 Kasım 2015 16:14

    evet havız esadın haksız yere öldürdüğü insanlara giden silah yardımı .anladınmı

  • ÖZ-ÖZ26 Kasım 2015 15:56

    O insani yardımın ne olduğu belli.

  • moskoff26 Kasım 2015 15:48

    Bu rusyanın suyu ısınıyor artık bu kadar saldırgan bir tutum içine girmesi kendi sonunu hazırlayacak. sanki haklıymış gibi bir de tavır takınıyorlar ayrıca böyle insani yardım tırlarını bombalıyor daeş diye sivil vatandaşa bomba atıyorlar bu kadar mazlumun ahı elbet birgün çıkar sizden.

  • ali26 Kasım 2015 15:37

    Bu Rusya ile uğraşmak çok çılgınca ve maalesef AKP dış politkada gene yanlış yaptı her zaman olduğu gibi.