E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Rusya iyice abarttı!---

​Rusya iyice abarttı!

​Rusya iyice abarttı!
29 Kasım 2015 - 23:30 borsagundem.com

Moskova ekonomik yaptırımların ardından yasakları spora sıçrattı. Rusya Spor Bakanı Mutko, Türkiye'den transferlere izin vermeyeceklerini açıkladı

Rusya iyice abarttı!
Rusya, ekonomik yaptırımların ardından bu kez yasakları spor alanına sıçrattı. Rusya Spor Bakanı ve aynı zamanda Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Vitaliy Mutko, kış transfer döneminde Türkiye'den yeni transferlere izin vermeyeceklerini açıkladı.
29 Kasım 2015 - 16:06 | Son Güncelleme: 29.11.2015 - 16:59 | A+A-
Yorum Yaz0
Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler
 
Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, yaptığı açıklamalarla Türkiye'ye yönelik yaptırımı iyice abarttıklarını gösterdi.  
 
Mutko kış transfer döneminde Türkiye'den yeni transferlere izin vermeyeceklerini söyledi.   
 
Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz ile ilgili konuşan Mutko, "Gökdeniz aslında Rus sayılır. Çok iyi bir kişilik. Herkes onun gibi olsa, her şey iyi olurdu" diyerek Gökdeniz'in ülkede kalacağını belirtti. 
 
'Emin olun ki şansları olmayacak' 
 
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzasıyla dün yayınlanan kararnameye de dikkat çeken Mutko, "Kulüplerimiz Türkiye'den oyuncu transfer etmeye kalkışsa bile, emin olun ki böyle bir şansları olmayacaktır. Bu konuyla ilgili gereken karar yukarıda verildi" ifadelerini kullandı. 
 
Rubin Kazan'dan resmi açıklama
 
Gökdeniz Karadeniz'in durumuyla ilgili Rubin Kazan'dan da resmi açıklama geldi. 35 yaşındaki futbolcuyla, takım arkadaşı Zhestokov arasında Rusya-Türkiye krizine dair bir tartışma yaşanmış, bu diyaloğun ardından Türk futbolcunun durumu merak konusu olmuştu.  
 
Rus Haber Ajansı-TASS'a konuşan Fakhriev, "Rusya ile Türkiye arasındaki sorun Gökdeniz Karadeniz'i etkilemeyecek. Gökdeniz taraftarlarımızın idolüdür. Bence Rusya'daki bir çok futbolsever de onun yeteneklerine hayran. Dolayısıyla profesyonel kariyeri bundan etkilenmeyecektir" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32329 Kasım 2015 23:56

    PUTİN .YA TİBE ABAJAYU

  • çakır29 Kasım 2015 23:50

    Bu Ruslar votkayı fazla içtıklerinde birde votka rakı karıştırmışlar kaç defa söyledim votka rakı eta oçin ploka kafayı bulmuş alkolikler eta oçin varjna

  • KARTALY32329 Kasım 2015 23:49

    ULENN PUTİN İÇİN AKILLI ADAMDIR DERKEN BENDEN DE DELİ ÇIKTI YAVV.YADA ŞAKA YAPIYOR

  • KARTALY32329 Kasım 2015 23:47

    ULENN 10 YILDAN FAZLA RUSYADA AÇLIŞTIM.BENİM 2. MEMLEKETİM DERKEN NE HALLERE DÜŞDÜK.AYIP YAAVV.....

  • KARTALY323..:))29 Kasım 2015 23:44

    YAVV BUNLAR RÜYAMI YOKSA GERCEKMİ YADA ŞAKAMI..YAVV CİDİMİSİNİZ..YOKK BUNLAR KESİNLİKLE ŞAKA YAPIYOR.ŞEREFSİZM Kİ ŞAKA YAPIYORLAR YADA BİZLERİ STRES MANYAĞI YAPMAK İSTİYORLAR..:))BU NE YAVV