E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya’dan 30 bin charter’a yasak---

Rusya’dan 30 bin charter’a yasak

Rusya’dan 30 bin charter’a yasak
29 Kasım 2015 - 09:49 borsagundem.com

Putin’in imzaladığı kararname ile her yıl Türkiye’ye Rus turistleri taşıyan 30 bin charter uçuşa da yasak getirildi.

Rus lider Putin’in dün imza attığı Türkiye’ye yönelik kararla Rus şirketlerin taşıdığı yaklaşık 4 milyon turist 2016’da Türkiye’ye gelemeyecek. Bu kararın ardından charter –tarifesiz uçuş- yapan özel Rus havayolu şirketlerinin nasıl hareket edeceği ise merak ediliyor. Rus özel havayolu şirketleri, Türkiye’ye yapılamayacak uçuşları Avrupa, Kuzey Afrika, ve Uzakdoğu’da farklı noktalara kaydırmayı hedefliyor. Ancak yapılan araştırmalar birçok Rus turistin Türkiye dışındaki noktaları düşünmediğini ortaya koyuyor. Rusya ise turistleri yaz tatili için Kırım’a gitmelerini öneriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan29 Kasım 2015 13:05

    Türkler kendi ülkelerinde Ruslar dan daha pahalıya tatil yapıyor firmalar vatandaşlarına hizmet etsin Türkün Türk ten başka dostu yok

  • vatandaş29 Kasım 2015 13:01

    adamlar zaten erken rezervasyonla çerez parasına geliyorlardı fıçılarla bira içip kusana kadar yiyip gidiyorlardı.turizmciler için türkler biraz değere biner inşallah.hem 3 katı para verip hemde yüzümüze bakan yoktu.

  • islam29 Kasım 2015 10:03

    turizm şirketleri zaten iyi değildi bu haberlerden sonra bir hayır gelmez artık