E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan skandal PYD hamlesi---

Rusya'dan skandal PYD hamlesi

Rusya'dan skandal PYD hamlesi
10 Şubat 2016 - 20:48 borsagundem.com

PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD Rusya'nın başkenti Moskova'da temsilcilik açtı.

Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı olan PYD Rusya’nın başkenti Moskova’da temsilcilik açtı.

Temsilcilikte bulunan bir haritada Türkiye’nin doğu kısmını da içine alarak işaretlenen bölge Kürt bölgesi olarak gösterildi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD’nin temsilciliği açıldı. PYD temsilciliğin Rusya Adalet Bakanlığına bağlı olarak sivil toplum kuruluşu statüsünde olacağı kaydedilirken açılışa katılan Rusya Kürtleri Ulusal ve Rusya Kürtleri Ulusal ve Kültürel Federal Otonomisi Eş Başkanı Ferhat Patiyev, bu büronun uygulamada bir büyükelçilik gibi çalışacağını söyledi. Patiyev benzer büroların ayrıca Washington, Berlin ve Paris’te de açılmasının planlandığını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut 11 Şubat 2016 00:36

    Ortadoğu'da Kürtlerle hep paralel bütünleşmiş bir siyaset geliştirilseydik hersey Türkiye lehine dönerdi. Bu bütünlükten büyük bir siyasal ve ekonomik güç birliğine oluşurdu. Ama AKP hep şeriiatçı gruplarla uyumluluk içinde olabildiği için laik çizgide olan hiç bir siyasi Kürt grubuna olumlu akp bünyesine uymadığı için sonuç olarak hersey böyle hasımane noktalara geldi

  • alp10 Şubat 2016 22:43

    İŞTE ZAMAN..BİR OLMA ZAMANI..İÇ KAVGALARI BIRAKIP..AKP si mhp si CHP si ile el ele verme zamanıdır..yanlız CHP de PKK ya kankalık yapanları görüyorum..çok yazık çok..kendi çok kaybeder yarın seçim zamanı egeden,trakyadan,anadoludan..bir oy alamaz ona göre..zaten doğudan oy çıkmaz..kaybeder

  • rosslar10 Şubat 2016 22:42

    Karakter yoksunu roslar, suriye size mesar olascak, kallesler

  • Rus10 Şubat 2016 22:29

    Terörist ermeni selo neden rusyaya gitti haclilarla ittifak kurdu...şu an türkiye haçlı kuşatması altında ...ama kör olmuş bir kesim var...çünkü kalpleri körelmiş. .

  • mt10 Şubat 2016 22:05

    Hoşt köpek. Keyfine göre harita da çizmiş

  • mt10 Şubat 2016 21:44

    Hem Abd hem Rusya'nın bunlara arka çıkması normal değil. Neler oluyor,nereye sürükleniyor bu memleket.?

  • osman10 Şubat 2016 21:30

    türkiye muhalifler yerine pyd ile iyi ilişkiler geliştirsaydi eminim ekonomi, askeri siyasal olarak çok dahagüçlü konuma gelirdi sonuçta pyd dediğimiz yapıyı temsil eden milyonlarca insan var türkiyede, şimdi aramız bozulan rusya pyd yi kaptı, acaba yanlış mı düşünüyorum?