E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelahattin Demirtaş'a şok protesto---

Selahattin Demirtaş'a şok protesto

Selahattin Demirtaş'a şok protesto
29 Temmuz 2015 - 20:37 borsagundem.com

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Genel Merkezi’ni ziyaretinin ardından bazı esnaf tarafından protesto edildi.

Demirtaş, milletvekilleri ve partililerin bulunduğu heyet, TTB Merkez Konseyi Başkanı Bayazıt İlhan tarafından bina girişinde karşılandı. TTB Genel Merkezi’ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Demirtaş’ın ziyaretini öğrenen merkez çevresindeki bazı esnaf, kapattıkları iş yerlerinin camları ve TTB Genel Merkezi’nin bulunduğu binanın girişine Türk bayrakları astı. Bayraklar, çevredeki vatandaşlara da dağıtıldı. 

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı binasına da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun posteri ile Türk bayrakları asıldı. Demirtaş, görüşme sonrasında aracına giderken “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “PKK dışarı”, “Taksim’e gidin Taksim’e” sloganlarıyla protesto edildi ve yuhalandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • isyan30 Temmuz 2015 09:17

    beyler bir objektif olun ve lütfen tablonunun bütününü görün iktidar söylemlerindeki değişimi ve ve hangi dönemlerde başladığını doğru okuyun o zaman şu yaşadıklarımızı ve iktidarın niyetini daha iyi anlayacaksınız. moda deyimle algılarımızı teslim etmeyelim onların istediği gibi değil gerçeği görmeye çalısarak tabloyu okuyalım

  • okn30 Temmuz 2015 00:51

    ali İsmail korkmazdaa polisee karşı durmasaydı terörist dhkp c ile birlikte olmasaydıı, herkes safını belirlesin, ya türkiyeden yana olacaksın yada teröristsen teröristim diyecenn, şimdi sokak aralarında bağırıp çağırıyo yarın dağda eline silah alıyo askere polise kurşun sıkıyo bu marjinal teröristler

  • Vatandaş29 Temmuz 2015 23:01

    Takkiye nin bu kadarına da gerçekten pes. AKP, MHP nin sloganınıda sahiplenmeye başladı. Gelecek ilk seçimde MHP radikal partilerden birisi olur artık.

  • Şahin29 Temmuz 2015 21:45

    O esnaf değil mıydı ki Ali İsmail Korkmazı hunharca KATLEDEN!..

  • Ahmet29 Temmuz 2015 21:40

    @gerçek esnaf; şehitler teröristler tarafından şehit edilmedi iseler o zaman örgüt niye çalım çalım iş yapmış gibi üstlendi? Niye alakamız yok demedi baştan?

  • Ahmet usta29 Temmuz 2015 21:30

    İnan ın dünya da vallahide billahide bu pkk ve onu desdekliyenler gibi hainlik görülmemiştir

  • Kana doymuyorlar29 Temmuz 2015 21:12

    Bu kadar yol aldiktan sonra silahi birakmamalari ne demek???

  • Cengiz29 Temmuz 2015 21:03

    PKK yardakcısı ve şaklabanı HDP.nin başındaki adama bu protestolar çokk az.Türkiye'ye bu PKK.vatan hainleri koymamak gerek.Defolup gitsinler Kandil pisliklerinin yanına.

  • Gerçek esnaf29 Temmuz 2015 20:45

    Gerçek esnaf değildir aktrol lar sahaya indi algiyi tabana yaymak akıllı esnaf neyi ne olduğunu biliyor herseyi inkar eden bir iktidar sahnede bunlar ne yapacağını bilmiyor freni bosalmış gibi