E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞimşek: Artık reform zamanı---

Şimşek: Artık reform zamanı

Şimşek: Artık reform zamanı
24 Kasım 2015 - 21:20 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, önümüzdeki dönemde reformları uygulamaya koymak konusundaki kararlılıklarını vurguladı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcılığı görevini Cevdet Yılmaz'dan devralırken yaptığı konuşmada, önümüzdeki dönemde reformları uygulamaya koymak konusundaki kararlılıklarını dile getirdi. 

Türkiye'nin reform anlamında çok güçlü bir yol haritası bulunduğunu belirten Şimşek "Türkiye ve dünya ekonomisi zor bir konjonktürden geçiyor. Jeopolitik gerilimler Ortadoğu'daki sıkıntılar ister istemez Türkiye'ye yansıyor. Küresel olarak da büyümenin düşük seyrettiği zor bir dönemdeyiz ancak tüm bu sıkıntıların ilacı yapısal reformlardır" dedi. 

Önümüzdeki dönemde reformları hayata geçireceklerini kaydeden Şimşek "Özellikle 2. nesil, 3. nesil reformlarla Türkiye'yi yüksek gelir grubu içerisindeki ülkelerden biri yapacağız, hedefimiz bu" diye konuştu.

Türk milletinin kendilerine reformlar konusunda güçlü bir destek verdiğine dikkati çeken Mehmet Şimşek, "Şimdi bu reformları yapma zamanı" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)