E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta askeri birliğe roketatarlı saldırı---

Şırnak'ta askeri birliğe roketatarlı saldırı

Şırnak'ta askeri birliğe roketatarlı saldırı
27 Temmuz 2015 - 23:55 borsagundem.com

Şırnak'ta askeri birliğe bir grup PKK'lı tarafından roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı

Şırnak'ın merkez Çakırsögüt Komando Tugay Komutanlığı'na bu gece bir grup PKK'lı tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Şırnak Merkez Çakırsögüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'na bugün saat 22.00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından roketatarlar ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. PKK'lılara Tugay'daki askerlerin karşılık vermesiyle kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışma sırasında askerler tarafından atılan bir aydınlatma fişeği kuru otların bulunduğu alana düşünce yangın çıktı. Yangın kısa süre sonra kendiliğinden sönerken, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan 2 kobra tipi taarruz helikopteri PKK'lıların bulunduğu alanı yoğun ateş altına aldı. Can kaybı ve yaralananın olmadığı saldırıdan sonra bölgede operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır28 Temmuz 2015 00:08

    Tsk bu hainlerin leşlerini istiyoruz Allah cezanızı versin hainler sabrımızı taşırmak bizi birbirimize kırdırmak istiyorsunuz hdp kopeğı pkk bizi tukuruyle boğarmış savcılar hakımler idam yasası gelsin artık polise askere taş atanların alayını asın ıstıyorum