E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'den flaş açıklama!---

Suriye'den flaş açıklama!

Suriye'den flaş açıklama!
29 Temmuz 2015 - 19:21 borsagundem.com

IŞİD hedeflerinin vurulmasının ardından Şam'dan ilk resmi açıklama geldi.

Türkiye’nin Suriye'nin kuzeyindeki IŞİD hedeflerini vurmasının ardından Şam'dan ilk resmi açıklama geldi.

Suriye Dışişleri Bakanlığı tarafından Birleşmiş Milletler’e gönderilen mektupta, “Geç olması hiç olmamasından daha iyidir. Fakat Türkiye; Daeş, El Nusra Cephesi ve El Kaide ile bağlantılı gruplarla mücadele etme niyetinde samimi mi” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık, Suriye’nin Türkiye’yi kendini savunan bir kurban gibi gösterme girişimini kabul etmediğini ifade ederek, Ankara’yı terörist gruplara destek vermekle suçladı.

Mektupta, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde IŞİD hedeflerine yönelik cuma günü başlattığı hava operasyonlarından bahsedilmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadim dostum29 Temmuz 2015 20:39

    Evet Esad canın arkadaşının aziz dostun ve kadim arkadaşın cumhur giden oyları yerine koyma ve hazine ve gücü kaybetmeme hırsıyla isidin boş binalarını bombaliyor ha bombalar yerli mali sana zarar vermez bak altın döviz varsa orada heder olmasın buruya gonder Rıza cari açığı dusuremedi bari onlarla dusurelim

  • hakan277229 Temmuz 2015 19:56

    Madem öyle Neden suriye çoluk çocuk yaşlı kadın demeden başlarına varil bombaları atıp öldürüyor 50 tane sünni alimi katletmesine ne demeli o da en üst düzey alimler.Asıl terörist devlet israille suriyedir