E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'den yeni göç dalgası gelebilir---

Suriye'den yeni göç dalgası gelebilir

Suriye'den yeni göç dalgası gelebilir
09 Ekim 2015 - 14:39 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı Suriye'den yeni göç dalgası beklendiğini açıkladı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "Rusya'nın hava operasyonları nedeniyle Suriye'den yeni göç dalgası ihtimali mevcut, bu konuda endişeliyiz. Gerekli tedbirler alınıyor" dedi.

Rusya ile yaşanan hava sahası ihlali krizi konusunda da açıklamalarda bulunan Bilgiç, "NATO'nun Türkiye'ye askeri güç göndermesi için konsey kararı gerekli, şu aşamada böyle bir talebimiz bulunmuyor" dedi ve Rusya'dan sınır ihlali konusunda bilgi vermek üzere şu ana kadar herhangi bir heyet gelmediği belirtti. 

Bilgiç ayrıca, "Patriot savunma sistemleri de dahil, savunma yeteneklerimizin artırılması için NATO nezdinde ve ikili temelde çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • toby10 Ekim 2015 09:40

    suriyeliler geldikçe ülkede fuhuş,hırsızlık,dilencilik,cinayet artış gösterdi. sınıra mayın döşenmeli şunların gelmesi engellenmeli

  • Byk09 Ekim 2015 16:41

    Petrol zengini Arap ülkelerine gönderilsin.Suriye'deki terörisleri Katar ve Suudi Arabistan finanse etti,göç eden Suriyelileri de alsınlar.

  • erdi09 Ekim 2015 16:00

    2 kadın 6 çocuk,boyna çocuk yapmışlar,Türkiye hangi birine bakacak.

  • alooo09 Ekim 2015 15:07

    hemen avrupaya gönderelim 10 milyar vermezlerse artık onlarda yeni gelenleri paylaşsınlar.biz artık dayanamıyoruz kiralar neredeyse iki kat arttı.hayat standardımız epeyce düştü hem gelen Suriyelilerin büyük kısmı bizden zengin kardeşim.iğneden ipliğe herşeyi ikikatı fiyata satınalıyoruz alooo devlet yetkilileri