E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor---

​Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor

​Swissotel 100 milyon euro’ya yenileniyor
22 Mayıs 2015 - 06:25 borsagundem.com

Lobi alanı ve doğu kanadındaki 300 oda ile Kongre Merkezi’nin yenilenmesi 2016 Şubat’ında tamamlanacak

Swissotel The Bosphorus, 100 milyon euro’luk harcamayla yenileniyor. Kasım 2013’te başlatılan renovasyon sürecinde otelin batı kanadındaki 206 oda ve süitlerin tamamı yenilenirken, Ayrıca Cafe Swiss, Gaja Restoran, lobideki cam pencereler ve açık alanlar da renovasyona tabi tutuldu.

Lobi alanı ve doğu kanadındaki 300 oda ile Kongre Merkezi’nin yenilenmesi ise 2016 Şubat’ında tamamlanacak. Renovasyon çalışması Mimar Khuan Chew’in denetiminde sürdürülüyor.

Swissotel The Bosphorus İstanbul Genel Müdürü ve FRHI Hotels & Resorts Türkiye ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gerhard Struger, Türkiye’nin en kapsamlı renovasyonlarından birini gerçekleştirdiklerini belirtirken, 100 milyon euro ile yeni bir otelin yapılabileceğini vurguladı.

Yeni otel...

Gerhard Struger, Swissotel’in İstanbul ve Türkiye’deki yeni planlamaları hakkında da açıklama yaptı. İstanbul ve Türkiye’de farklı projeleri değerlendirdiklerini ifade eden Struger, onaylanan en son çalışmalardan biri olarak İstanbul Esenyurt’taki projeye dikkat çekti. Struger, şöyle devam etti:
“Önümüzdeki 4-5 yıllık süreçte dünya çapındaki otellerimizin sayısını yaklaşık yüzde 50 oranında artırmayı planlıyoruz. Global büyüme hedeflerimiz Doğu Avrupa’ya (Türkiye’deki 3 mülkiyet dahil) ve Ortadoğu’ya odaklanmış durumda.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)