E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahir Elçi öldürüldü, Diyarbakır karıştı---

Tahir Elçi öldürüldü, Diyarbakır karıştı

Tahir Elçi öldürüldü, Diyarbakır karıştı
29 Kasım 2015 - 00:40 borsagundem.com

PKK lehine slogan atan gruba polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdühale ederek dağıttı.

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğü, 1 polis memurunun şehit olduğu saldırı ve Sur İlçesi'nde sokağa çıkma sokağa ilan edilmesinin ardından, bir grup Şeyh Said Meydanı'nda toplandı. PKK lehine slogan atan gruba polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdühale ederek dağıttı.

Sur İlçesi'nde yoğun patlama ve silah sesleri devam ederken operasyonun yapıldığı bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi. Cadde başında ambulansların hazır bulunduğu operasyonlar Sur'da devam ediyor.

MERKEZE SIÇRADI

Olaylar Diyarbakır'ın merkezi olan Yenişehir Mahallesi Afis Semti'ne sıçradı. Kentin en önemli caddesi Ekinciler Caddesi üzerine çıkan gruplar, caddeyi trafiğe kapatarak sloganlar attı. Polis gruplara gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Bu sırada esnaf kepenklerini kapatırken, halkın da evlerine çekildiği görüldü. Yenişehir'in yanı sıra Bağlar İlçesi'nde de gruplar yolları barikatlarla kapatarak polisle çatışmaya girdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FATİH İSLAMBUL29 Kasım 2015 08:53

    işte sonuç işine gelmedimi p.k.k. tahiride ****apoyuda***karayılanıda ***öldürür*** bu işte rusyanın...katil ****esadın**rölü böyük..katil..p.k.k. cemal..bıyık..***inşallah***birbirinize..düşersiniz.cehennemde.buluşursunuz...katiller****hayinler**ülkemden.defolun.**

  • vtndş29 Kasım 2015 03:19

    Hainler grberin geberinnnn.

  • gariban29 Kasım 2015 02:53

    tahir elçi hem pkk terör örgütü değildir dedi hemde silahlar sussun dedi. e senin savunduğun pkk terör örgütü bırakmıyoki silahlarını. sıkıysa deseydinya pkk terör örgütüdür silahları bırakmayanda pkk terör örgütüdür diye. vatan hayini seni.